افسانه ها و باور های غلط زیادی برای افزایش بازدید یوتیوب وجود دارد؛ مخصوصا برای رشد کانال ها در قدم های اولیه. برخی تصور میکنند که برای شروع ضبط ویدیو و تولید محتوا در یوتیوب، نیاز به بهترین ابزارها دارند. اما بدون داشتن بهترین دوربین و یا بهترین میکروفون هم میتوان فعالیت در یوتیوب را آغاز کرد و به مرور کیفیت کار را بهبود بخشید. بعضی هم فکر میکنند که با داشتن یک کانال یوتیوب کوچک و نوپا نمیتوان به درآمد رسید.

پیشنهاداتی که افراد درمورد یوتیوب و روش های افزایش بازدید یوتیوب میدهند معمولا به چند دسته تقسیم میشود:

  • پیشنهادات عالی
  • پیشنهادات خوب
  • باورهای غلط و افسانه ای

از بین تمامی باورهای غلط و اشتباه درمورد یوتیوب، 9 نکته ای که در این مقاله ذکر میکنیم، بیشترین تاثیر منفی را روی کانال یوتیوب شما خواهند داشت.

1.ویدیوهای بلند در یوتیوب، رتبه بهتر و بازدید بیشتری از ویدیوهای کوتاه میگیرند

این مورد یکی از قدیمی ترین افسانه ها و رایج ترین باور غلط درمورد افزایش بازدید یوتیوب است. مهم نیست چقدر این مورد بین مردم رایج باشد، حقیقت این است که نمیتوانیم ویدیوهای طولانی را پلی به ویوهای بیشتر در یوتیوب بدانیم! در واقعیت شانس وایرال شدن یک ویدیو یک دقیقه ای با یک ویدیو 20 دقیقه ای کاملا برابر است. توصیه ما این است که به جای تمرکز بر مدت زمان ویدیو، روی محتوای آن تمرکز کنید. کانال هایی وجود دارند که پر از ویدیوهایی با مدت زمان تنها چند دقیقه هستند اما بازدید های میلیونی دارند. چرا؟ چون محتوای آن کاربر را خوشحال میکند و ارزش دارد.

2.تامبنیل خوب، تامبنیلی است که حتما نوشته داشته باشد

واضح است که این باور غلط و بی اساس است چون روش ها و سبک های زیادی برای ساخت یک تامبنیل برای ویدیو یوتیوب وجود دارد. اینکه بر روی طرح گرافیکی خود برای تامبنیل، متن هم بنویسید یا خیر، کاملا بستگی به سلیقه و محتوای تامبنیل و ویدیو شما دارد. برخی عقیده دارند که تنها ویدیوهایی کلیک و بازدید میگیرند که تامبنیل آن ها نوشته و متن داشته باشد؛ درحالی که این باور کاملا غلط و اشتباه است. درواقع نوشتن متن برای تامبنیل تا حد زیادی به مخاطبان هدف و موضوع شما مربوط میشود. اگر حس میکنید که نوشتن یک متن مختصر میتواند برای جذب مخاطبانتان ایده خوبی باشد، بنویسید.

باور غلط یوتیوب

3.تگ های یوتیوب به رتبه گرفتن ویدیو کمک میکنند

خیلی راحت است که تگ های ویدیو را ببینیم و آن ها را کلمات کلیدی تصور کنیم. اما به گفته خود یوتیوب، این تگ ها برای راهنمایی بهتر هستند و ابهامات را برطرف میکنند. در غیر این صورت به خودی خود تاثیر چندانی روی رتبه ویدیو نخواهند داشت. درواقع متا دیتاهای اصلی که سبب میشوند مخاطبان راحت تر ویدیو شما را پیدا کنند، متن دیسکریپشن، تایتل و تامبنیل شما هستند. همین موارد باعث میشود یک بیننده تصمیم بگیرد ویدیو شما را تماشا کند یا خیر. نقش تگ ها در این بین برای زمانی است که محتوای ویدیو شما پتانسیل این را دارد که اشتباه تلفظ شود. برای جلوگیری از همچین اشتباهاتی، باید از تگ ها در یوتیوب استفاده کنید.

4.استفاده از هوش مصنوعی کانال شما را نابود میکند

همه در سال گذشته دیدم که هوش مصنوعی چه پیشرفتی کرده است و احتمالا این پیشرفت در ادامه سرعت بیشتری نیز خواهد داشت. الگوریتم هوش مصنوعی یوتیوب سال ها است که به کاربران کمک میکند و اخیرا خیلی خیلی بهتر هم شده است. اما طبیعی است که فعالان این حوزه دچار نگرانی باشند چرا که هنوز خیلی چیزها درمورد هوش مصنوعی در ابهام است. خیلی از یوتیوبرها از ابزارهای هوش مصنوعی برای تولید محتوای خود کمک گرفته اند و به مشکل هم نخورده اند! پس نکته این است که هوش مصنوعی نمیتواند به خودی خود کانال شما را خراب کند! مسئله اصلی این است که چطور از فناوری های مدرن استفاده کنید.

5.یوتیوب کانال شما را  Shadowban کرده است!

مهم نیست کانال شما بزرگ باشد یا کوچک، ساخت ویدیوهای بد هم بخشی از مسیر شما به عنوان یک یوتیوبر است. وقتی شما هنوز در حال یاد گرفتن درمورد نحوه کار الگوریتم های گوگل هستید و میخواهید مخاطبان خود را بشناسید، خیلی طبیعی است که گاهی ویدیوهایتان به اندازه انتظار شما ویو نگیرند. این هم یکی از باور های غلط درمورد بازدید های یوتیوب است. چون حقیقت صرفا این است که گاهی حتی وفادارترین مخاطب شما هم آخرین ویدیو شما را تماشا نمیکند. چرا؟ شاید علاقه ای به آن محتوا ندارد. باور اشتباه این است که در چنین موقعیتی یک یوتیوبر تازه کار ممکن است فکر کند کانالش shadow ban شده اما اکثرا این فقط یک افسانه است! الگوریتم یوتیوب پیچیده است و همه چیز را در نظر میگیرد. ویدیو شما به چند نفر نشان داده شده است؟ چند نفر روی آن کلیک کرده اند؟ میزان واچ تایم آن چقدر بوده است؟ پس اگر افت بازدید در یوتیوب داشته اید، احتمالا دلیلش یکی از این موارد است.

6.برای ساخت ویدیوهای وایرال نیاز به تجهیزات گران دارید

اگر این توصیه را به همه کانال های یوتیوب نسبت دهید، کاملا یک باور غلط درمورد افزایش بازدید در یوتیوب است. حقیقت این است که خیلی از کانال های یوتیوب با دوربین های ساده و حتی تلفن های همراه خودشان کار را شروع کرده اند! البته که وقتی مخاطب شما افرادی باشند که عاشق تکنولوژی هستند، داستان کمی متفاوت میشود. طبیعی است که یک عکاس حرفه ای، عکس های بهتری میگیرد و توقع بالاتری نیز دارد. اما لزوما هر موضوعی نیاز به همچین کیفیتی برای شروع کار ندارد.

افزایش بازدید یوتیوب

7.برای ویو گرفتن باید طعمه گذاری کنید!

اول از همه بگذارید تصور شما را درمورد طعمه برای کلیک گرفتن یا همان clickbait اصلاح کنم. اکثرا فکر میکنند که این قلاب ها کار بدی هستند. واقعیت این است که هر قلاب و طعمه ای بد نیست؛ به شرطی که به مخاطب این حس را ندهد که او را گول زده اید. همانطور که طعمه بد وجود دارد، طعمه خوب هم وجود دارد. قلاب خوب یعنی به جای اینکه بیننده را گول بزنید تا ویو بگیرید، به او یک وعده واقعی درمورد ویدیو بدهید.

  • قلاب بد: وعده دروغینی که اصلا در ویدیو وجود ندارد. مثل قول دادن یک پاسخ به سوالی مهم در حالیکه همچین پاسخی در ویدیو وجود ندارد.
  • قلاب خوب: وعده حقیقی که در ویدیو وجود دارد به علاوه کمی چاشنی خلاقیت برای جذابیت که اصلا هم باور غلط درمورد افزایش بازدید یوتیوب.

8.پست کردن یوتیوب شورت به کانال آسیب میزند!

شاید در نگاه اول منطقی به نظر برسد که همچین توصیه ای درست باشد! چرا کسی که برای دیدن ویدیو بلند به کانال شما آمده باید ویدیو کوتاه ببیند؟ اگر ببیند آیا به بازدید ویدیوهای بلندتان آسیب میزند؟ باید خدمتتان عرض کنم که خیر! یوتیوب شورت ها هرگز به کانال شما آسیب نمیزنند. بلکه حتی میتواند به رشد کانال و افزایش بازدیدهایتان کمک کند. حتی میتوانید به درآمدزایی از یوتیوب شورت برسید! با انتشار یوتیوب شورت، ویدیو شما به کسانی نشان داده میشود که شاید درحالت عادی برایشان قابل نمایش نبود!

9.تمام درآمد یوتیوب وابسته به بازدید ویدیوها است

راه های مختلفی برای کسب درآمد از یوتیوب وجود دارد که همه آن ها مربوط به درآمد حاصل ار تبلیغات در ویدیوها نیست. روش های دیگر شامل:

  • عضویت کانال: انتشار محتواهای ویژه برای اعضای خاص کانال.
  • یوتیوب پریمیوم: درآمد حاصل از وقتی که کسی با اشتراک یوتیوب پریمیوم ویدیو شما را تماشا کند.
  • دونیت: درآمد از دونیت کاربران هنگام اجرای لایو استریم یوتیوب
  • قراردادهای خارجی: قرارداد با برندها و اسپانسرینگ برای تبلیغ محصولات

حتی در زندگی روزمره و عادی هم همیشه پیشنهاد میشود که چندین جریان درآمدی برای خودتان داشته باشید. این درمورد یوتیوب هم صدق میکند و شما میتوانید از راه های مختلفی پول به دست آورید.

بیشتر بخوانید:

درک RPM و درآمد واقعی کانال یوتیوب

دلایل کاهش بازدید یوتیوب

چطور بازدید ویدیوهای یوتیوب را بیشتر کنیم؟