دانستن اینکه چگونه ویدیوهای شما می توانند بازدید های بیشتری بگیرند یکی از مهمترین مهارت هایی است که هر یوتیوبر تازه کاری باید داشته باشد. طبیعتا هیچ کس دلش نمی خواهد ساعت ها صرف ساختن ویدیویی کند که در نهایت تعداد کمی بازدید بگیرد. تعداد بازدیدهای کم برای ویدیوهایتان در نهایت شما را نسبت به ادامه ی فرآیند تولید محتوا برای کانالتان دلسرد می کند. پس شما هرچه سریعتر باید راه هایی را برای افزایش بازدید یوتیوب یاد بگیرید.
بنابراین اگر شما از آن دسته یوتیوبرهایی هستید که از ویوهای پایین کانال یوتیوبتان ناراضی هستید؛ و به دنبال راهی برای افزایش تعداد ویوها می گردید باید بگویم این مقاله دقیقا برای خود شما نوشته شده است. در این مقاله قصد داریم راهکارهایی برای بهبود تامبنیل ها، تایتل ها و سایر اجزای کانال شما بپردازیم که در نهایت موجب افزایش ویوها و ورودی های شما خواهد شد.

۱. از این شاخه به آن شاخه نپرید

پیشنهاد ما برای افزایش بازدید یوتیوب و کسب درآمد از یوتیوب این است که روی یک شاخه ی تخصصی تمرکز کنید و تولید محتوا انجام دهید. البته می دانم چقدر برایتان وسوسه انگیز است که بتوانید درباره ی هرچیزی که دوست دارید در یوتیوب پست بگذارید و معلومات خود را با سایر کاربرانتان به اشتراک بگذارید؛ اما بگذارید از همین ابتدا آب پاکی را روی دستتان بریزم! این روش جواب نمی دهد.
البته شاید در ابتدا به نظرتان برسد که: خب چه اشکالی دارد؟ اینجا کانال من است و من درباره ی هر موضوعی که دوست دارم می توانم محتوای ویدیویی تولید کنم! از آموزش درست کردن کاردستی های کوچک گرفته تا نکات آشپزی و مراقبت از پوست و مو و نکات ارز دیجیتال و هر چیز دیگری که به تخصص شما مربوط می شود. شاید فکر کنید که این کانال شماست و هیچ اشکالی ندارد اگر هر از چندگاهی برای تنوع هم که شده مسائل را مخلوط کنید! اما با این روند نباید توقع افزایش بازدید یوتیوب را داشته باشید.
دلیل آن هم این است که یوتیوب کانال شما را با توجه به محتوایی که در آن می گذارید دسته بندی می کند و به کاربرانی که علایق مشابه با کانال یوتیوب شما دارند؛ محتوای شما را نشان می دهد. این یعنی یوتیوب به صورت رایگان تبلیغ کانال شما را برای بینندگانی که پتانسیل جذب شدن به کانال شما  را دارند می کند.
این تبلیغ رایگان برای بالا بردن ویوی ویدیوهای شما بهترین چیز است و اگر شما به صورت همزمان بر روی موضوعات بسیار زیادی کار کنید؛ یوتیوب نمی تواند محتوای کانال شما را دسته بندی کند و به افراد مرتبط نشان دهد. به همین دلیل ویوی ویدیوهای شما به شدت افت خواهد کرد.

۲. سرچ کلمات کلیدی را فراموش نکنید

اگر ندانید که مردم در یوتیوب به دنبال چه می گردند؛ خیلی سخت است بتوانید ویدیویی را تولید کنید که در بین مردم محبوب شود! بهترین راه برای اینکه موضوعات محبوب مردم را پیدا کنید این است که سرچ کلمات کلیدی انجام دهید!
در حقیقت شما با سرچ کلمات کلیدی خود را در ذهن بینندگان خود قرار می دهید و می فهمید آن ها برای دیدن موضوعات مورد علاقه شان چه عباراتی را سرچ می کنند.

مزایای سرچ کلمات کلیدی برای ویدیوهای یوتیوب:

  • میزان سرچ ماهیانه ی کلمات را می فهمید
  • لیستی از کلمات مترادفی که به افزایش بازدید یوتیوب شما کمک میکند د را پیدا می کنید
  • میزان رقابت در آن کلمه ی کلیدی را متوجه می شوید

در نهایت هنگامی که کلمات کلیدی مناسب را برای ویدیوی خود پیدا کردید؛ از آن ها در عنوان توضیحات و بخش های مختلف ویدیوی خود استفاده کنید تا بتوانید بازدید بیشتری بگیرید.

بازدید بیشتر یوتیوب

۳. عناوین قدرتمندی برای ویدیوی خود بنویسید

تا اینجا ما فقط با حاشیه های ویدیویتان سر و کار داشتیم و هنوز وارد بحث اصلی که خود محتوای ویدیوی شماست نشده ایم. اما نگران نباشید و صبر داشته باشید! به موقع به آن بخش هم می رسیم.
داشتن لیست کلمات کلیدی مناسب که در بخش قبل با هم بررسی کردیم به شما کمک می کند تا عنوان های جذابتری برای ویدیوهای خود بنویسید. البته لازم است بدانید که نوشتن یک عنوان خوب برای ویدیو تاثیر بسیار زیادی برای جذب تعداد ویوهای ویدیو دارد.
در حقیقت یک عنوان خوب به مردم می فهماند که:

  • ویدیو درباره ی چیست؟
  • چرا کاربران باید ویدیو را تماشا کنند؟
  • چه اتفاقاتی قرار است در ویدیو رخ دهد؟

اگر این بار تصمیم گرفتید برای ویدیویتان یک عنوان مناسب بنویسید که افزایش بازدید یوتیوب را با خودش به همراه بیاورد حتما موارد بالا را در نظر داشته باشید. بگذارید یک مثال کاربردی هم برایتان بزنم که اهمیت این موضوع را بهتر متوجه شوید:

فرض کنید عنوان اولیه ای که شما برای ویدیوی خود نوشته اید این است: نکات لازم برای جذب ۱۰۰۰ سابسکرایبر
تلاش خوبی است ولی نمی تواند تعداد افراد زیادی را به تماشای ویدیوی شما مشتاق کند.
بیایید یک کم بهترش کنیم: چگونه ۱۰۰۰ سابسکرایبر به دست آوریم؟
قبول دارم کمی بهتر شد اما بازهم جای کار دارد!
کمتر از ۱۰۰۰ سابسکرایبر دارید؟ این راه را امتحان کنید!

این عنوان می تواند یک عنوان ایده آل برای ویدیویی باشد که شما در حال انتشار آن هستید. در این عنوان هم برای مخاطب سوال ایجاد می کنید و هم مخاطب برای اینکه جواب سوال خود را پیدا کند که چگونه باید به ۱۰۰۰ سابسکرایبر برسد و کدام راه را امتحان کند(!) حتما ویدیوی شما را تماشا خواهد کرد.

۴. از موضوعات ترند استفاده کنید

آیا اصلا تا به حال حواستان به ترندهای یوتیوب و فضای مجازی بوده است؟ بهترین و سریعترین راه برای افزایش بازدید یوتیوب این است که سوار موج ترندهای روز شوید و درباره ی موضوعاتی حرف بزنید که همه ی مردم این روزها در حال حرف زدن درباره ی آن هستند. اگر بتوانید در نقطه ی مناسب درباره ی ترندهای فضای مجازی تولید محتوا کنید مطمئن باشید نمودار بازدیدهایتان ناگهانی سر به فلک می کشد.
البته باید حواستان هم باشد که به صورت مرتب در دام تولید محتوای ترند نیفتید. شما برای زنده نگه داشتن کانال یوتیوبتان به محتوای همیشه سبز هم احتیاج دارید تا بازدیدهای ثابتی داشته باشید. پیشنهاد من این است که ۱۰ الی ۲۰ درصد تولید محتوای کانالتان را به موضوعات ترند اختصاص دهید و مابقی آن مطابق برنامه ی خودتان پیش بروید.

۵. تامبنیل های خلاقانه طراحی کنید

تا چند وقت پیش یک کانال یوتیوب باید مانیتایز می شد تا یوتیوبر بتواند برای هر ویدیو تامبنیل اختصاصی خودش را آپلود کند. شاید هنوز بسیاری از افراد فکر کنند برای این که تامبنیل اختصاصی برای هر ویدیو بگذارند حتما باید کانالشان وریفای شده باشد؛ اما خب خبر خوب این است که نیازی به این موضوع نیست.
شما می توانید برای هر ویدیویی که منتشر می کنید یک تامبنیل اختصاصی بگذارید تا کاربران بیشتری ترغیب شوند تا ویدیوی شما را ببینند. واضح است که هر چقدر تامبنیل شما خلاقانه تر باشد و جذابتر طراحی شده باشد ویدیوی شما به دفعات بیشتری دیده خواهد شد و برای افزایش بازدید یوتیوب شما نیز مفید خواهد بود. در ادامه مواردی برای طراحی یک تامبنیل خلاقانه برای شما آورده شده است:

  • تصاویر خود را ساده نگه دارید تا مردم در عرض چند ثانیه بتوانند آن ها را درک کنند.
  • سعی کنید متن زیادی داخل تامنیلتان نیاورید و از ۳ کلمه یا حتی کمتر استفاده کنید
  • سعی کنید تامنیلتان زیاد رنگارنگ نشود و حداکثر از سه رنگ برای طراحی گرافیکی آن استفاده کنید
  • سعی کنید پس زمینه ی تصویرتان را حذف کنید
  • هنگام گرفتن عکسی که برای تامبنیل می خواهید از آن استفاده کنید دقت داشته باشید که وضعیت نور اتاق خوب باشد
  • سعی کنید تامبنیلتان فضای خالی زیادی نداشته باشد که توی ذوق نزند

با استفاده از نکات بالا سعی کنید این بار تامبنیل هایتان را با روشی متفاوت طراحی کنید و ببینید تاثیر آن در تعداد بازدیدهایتان چگونه خواهد بود.

۶. مقدمه ی خوبی بچینید

قسمت مقدمه ی ویدیوی شما بسیار مهم است. جالب است بدانید اکثر بینندگان در ۳۰ ثانیه ی ابتدایی ویدیو تصمیم میگیرند ویدیوی شما را تماشا کنند یا بیرون بروند. پس اگر شما بتوانید در ۳۰ ثانیه ی ابتدایی ویدیویتان که همان مقدمه ی ویدیوست کاربرتان را قانع کنید که بماند و ویدیوی شما را تماشا کند در حقیقت بازی را برده اید!
ماندن کاربر در ویدیوی شما هم واچ تایم را بالاتر می برد – که هر یوتیوبری به دنبال آن است- و هم به یوتیوب این سیگنال را می دهد که این محتوا؛ محتوای ارزشمندی است چرا که اکثر کاربرانی که وارد آن می شوند به دیدن ویدیو ادامه می دهند.

نکاتی برای تدوین یک مقدمه ی جذاب

  • خیلی سریع به سراغ اصل مطلب بروید و با حاشیه رفتن حوصله ی مخاطب را سر نبرید
  • در مقدمه خودتان و کانال را معرفی نکنید! برای این کار وقت زیاد دارید. به جای آن به سراغ معرفی قسمت های جذابی بروید که قرار است کاربران در ویدیوی شما ببینند.
  • سعی کنید تمام تلاش خود را برای جذب مخاطب انجام دهید؛ شوخی های خنده دار را هم دست کم نگیرید.
  • سعی کنید مقدمه حتما با عنوان ویدیو و آنچه که در تامنیل گفته اید مطابقت داشته باشد تا کاربران را دلسرد نکند.

۷. صفحات پایانی و YouTube Cards را به انتهای ویدیوهای خود اضافه کنید

اشتباه بسیاری از یوتیوبرهای تازه کار این است که برای افزایش بازدید یوتیوب از تبلیغات یوتیوب استفاده می کنند. اما تا زمانی که صفحات پایانی و YouTube Cards ها وجود دارند چرا باید به یوتیوب بابت تبلیغ کردن ویدیویمان پول بپردازیم؟ زیرا این دو گزینه ی جذاب به صورت کاملا رایگان ویدیوهای بعدی ما را تبلیغ می کنند.
صفحات پایانی معمولا در طی ۵ الی ۲۰ ثانیه ی آخر ویدیو ظاهر می شوند و بیننده را دعوت می کنند تا به سایر ویدیوهای کانال شما سر بزند.
YouTube Cards هم کارت های اطلاعات درون ویدیویی هستند که در حین ویدیو محتوای مرتبط را به کاربرانی که در حال تماشای ویدیو هستند توصیه می کنند.
در نتیجه اگر شما بتوانید تنظیمات درستی را برای YouTube Cards و صفحات پایانی برای ویدیوهایتان داشته باشید مطمئن باشید که نرخ تعامل کاربر با شما افزایش پیدا می کند و می توانید کاربران را از یک ویدیو به ویدیوی دیگر پاس دهید.

درآمد بیشتر از بازدید یوتیوب

۸. برای گرفتن بازدید بیشتر پلی لیست بسازید.

هنگامی که تعداد زیادی ویدیو را در کانال یوتیوبتان آپلود کرده اید؛ سعی کنید با تقسیم آن های به لیست های پخش مختلف کمک کنید تا همه ی آن ها دیده شوند.
تنظیم لیست پخش های مختلف هم به شما کمک می کنند که:

  • ویدیوهایتان را دسته بندی کنید
  • کمک کنید تا تمامی ویدیوهایتان به یک میزان در معرض دید کاربر قرار بگیرند
  • با قرار دادن آن ها در صفحه ی اصلی کانالتان به کاربران کمک می کنید تا راحت تر بفهمند کانال شما درباره ی چه چیزی است.
  • نرخ تعامل کاربران با شما بالاتر می رود.
  • یوتیوب سیگنال های مثبتی از این نظم شما میگیرد و شما را در معرض دید افراد بیشتری قرار می دهد.

۹. توضیحات ویدیویتان را بهینه سازی کنید

درست است که توضیحات ویدیو به اندازه ی عنوان و تصاویر تامبنیلتان در چشم مخاطب نیست؛ اما برای افزایش بازدید یوتیوب نیاز دارید که این توضیحات را نیز بهینه کنید.

برای شروع سعی کنید توضیحات خود را کوتاه و شیرین بیان کنید. احتمالا می دانید که قسمت توضیحات ویدیو ۵۰۰۰ کاراکتر ظرفیت دارد اما کاربران در نگاه اول فقط ۱۵۷ کاراکتر از این توضیحات را میبینند. در حقیقت آن ها باید روی نمایش بیشتر کلیک کنند تا بتوانند آنچه که باقی مانده است را بخوانند.

به همین دلیل است که شما باید جزئیات مهم مانند موضوع ویدیو و اهمیت آن را در ۱۵۷ کاراکتر اول بیاورید و سایر اطلاعات اضافی مانند بخش های مختلف ویدیو و سایر جزئیات را در بقیه ی بخش بگنجانید.

۱۰. معیارهای فنی ویدیوی خود را تجزیه و تحلیل کنید

بر خلاف آنچه که بیشتر مردم فکر می کنند؛ وایرال شدن سریعترین راه گرفتن ویوهای میلیونی از یوتیوب نیست. بلکه راه های بسیار اصولی تر هم برای افزایش بازدید یوتیوب وجود دارد که به کمک آن ها حتی اگر ویدیوی شما وایرال هم نشود روزی به ویوهای میلیونی دست پیدا خواهید کرد.
یکی از این راه ها تجزیه و تحلیل ویدیوهایتان با کمک ابزارهای تحلیلی یوتیوب است. شما با استفاده از این تجزیه و تحلیل می توانید بفهمید که نقاط ضعف و قوت کانال شما کجاست و با دوبرابر کردن تلاش خود در کدام بخش ممکن است به نتیجه ی بهتری برسید.
اگر یویتیوبر باشید احتمالا به وفور اسم یوتیوب استودیو را شنیده اید و به سراغ آن رفته اید! یوتیوب استودیو مهمترین ابزار شما برای تجزیه و تحلیل کانالتان است.
فقط برای این تجزیه و تحلیل ها شاید بهتر باشد اصطلاحات زیر را درمورد آمارهای یوتیوب استودیو یاد بگیرید که بدانید به کمک آمار و ارقامی که در اختیارتان قرار می گیرد چگونه باید تجزیه و تحلیل کنید:

  • Click-through rate: 

تعداد دفعاتی که کاربر بعد از دیدن تامبنیل روی ویدیویتان کلیک کرده است

  • New vs. return viewers

تعداد کاربران جدید شما در مقابل کسانی که از قبل کانال شما را می شناخته اند

  • Audience retention rate

درصدی که نشان می دهد بینندگان به طور متوسط چه مدت یک ویدیو را تماشا کرده اند. به عنوان مثال، اگر یک ویدیوی 10 دقیقه ای ارسال کنید و مردم به مدت 8 دقیقه تماشا کنند، نرخ حفظ مخاطب شما 80٪ است.

  • Audience retention after the first 30 seconds:

درصد افرادی که همچنان ویدیوی شما را بعد از 30 ثانیه اول تماشا می کنند.

  • Watch Time:

کل زمانی که بینندگان برای تماشای ویدیوی شما صرف کرده اند.

11. از این ۴ نوع ویدیو برای بالا بردن بازدیدهایتان استفاده کنید.

اگر شما هم یک یوتیوبر تازه کار هستید و به دنبال افزایش بازدید یوتیوب خود هستید به شما پیشنهاد میکم محتوایی مرتبط با یکی از موضوعات زیر بسازید:

  • ویدیوهای مقایسه ای: ویدیوهای مقایسه ای همیشه تعداد بسیار زیادی بازدید می گیرند و معمولا در بین مردم محبوب هستند؛ مقایسه دو لوازم آرایش از برندهای محبوب؛ مقایسه ی سفر به دوشهر متفاوت؛ مقایسه ی بازی های ویدیویی و …
  • ویدیوهای فهرستی: یکی دیگر از انواع محبوب ویدیو در بین مردم که اگر بخواهم برایتان مثال بزنم: ۱۰ مکان دیدنی ایران؛ ۱۰ تا از بهترین کافه های تهران و…
  • ویدیوهای دستورالعملی: ویدیوهایی که در آن نحوه ی انجام یک کار را آموزش می دهید؛ برای مثال آموزش نحوه ی باز کردن چاه توالت 
  • ویدیوهای واکنشی: در این نوع ویدیوهای یوتیوبر از واکنش های خودش و اطرافیانش نسبت به یک ویدیوی دیگر فیلم می گیرد و آن را منتشر می کند. این گونه ویدیوها اکثرا جذاب و بامزه هستند.

بینندگان شما عاشق ویدیوهایی از جنس موضوعات بالا هستند؛ کافیست یک یا چند محتوا با موضوعات بالا داشته باشید تا ببینید که چگونه بازدیدهای کانالتان افزایش پیدا می کند.

۱۲. برای ویدیوهای خود زیرنویس بگذارید.

آمار و ارقام نشان داده اند که ۶۷٪ از افراد ویدیوهای یوتیوب را در ملا عام با زیرنویس تماشا می کنند و صدای آن را می بندند! این آمار اهمیت وجود زیرنویس برای ویدیوهای یوتیوب را به شما نشان می دهد و اینکه اگر شما برای ویدیوهایتان زیرنویس نگذارید چه تعداد از مخاطبان و بازدیدهایتان را را از دست خواهید داد.
البته منظورم ا زیرنویس گذاشتن؛ استفاده از ابزار تولید زیرنویس خودکار یوتیوب نیست؛ چرا که آن ابزار با اینکه صحبت های شما را به زیرنویس تبدیل می کند اما پر از خطاهای شرم آوری است که فهمیدن ویدیو را برای مخاطب سخت خواهد کرد. بنابراین پیشنهاد ما این است که زیرنویس را خودتان بنویسید و به صورت فایلی در یوتیوب استودیو آپلودش کنید تا هم افزایش بازدید یوتیوب خود را به چشم ببینید و هم جلوی اشتباهات شرم آور زیرنویس گذارهای یوتیوب را بگیرید.

۱۳. اطمینان حاصل کنید که کد امبد (Embed) ویدیوی شما فعال است

شاید روزی آن قدر مخاطب های پر و پا قرصی در کانالتان داشته باشید که بخواهند ویدیوی شما را از کانالتان کپی کرده و در سرتاسر دنیای وب آپلود کنند. حال چه می شود اگر گزینه ی امبد ویدیوی شما بسته باشد و کسی نتواند ویدیوی شما را در سایر سایت ها کپی کند و با دیگران به اشتراک بگذارد؟
البته که فعال کردن و چک کردن این موضوع هم اصلا کار سختی نیست. کافیست شما طبق روند زیر پیش بروید:

  • وارد یوتیوب استودیو شوید
  • از منوی سمت چپ صفحه گزینه ی Content را انتخاب کنید
  • ویدیوی اخیر را انتخاب کنید
  • از گزینه ی مداد سمت گوشه ی صفحه گزینه ی جزئیات ویدیو را انتخاب کنید
  • در این بخش مطمئن شوید که Allow Embedding فعال شده باشد.

لایو در یوتیوب

14. ویدیوی خود را در YouTube’s Community تبلیغ کنید

یوتیوب کارش در پیشنهاد ویدیوهای کاربردی و مرتبط به بینندگان حرف ندارد! شاید کانال شما هم از آن دست محتوایی باشد که بینندگان بسیاری به دنبالتان هستند اما طبق الگوریتم های یوتیوب نمی توانند پیدایتان کنند. شاید کمی نیاز به تلاش و فشار بیشتری برای رشد کانالتان داشته باشید.
در این بخش یوتیوب کامونیتی یا همان انجمن یوتیوب است که به داد شما می رسد و می تواند به رشد بازدیدهای کانال و افزایش بازدید یوتیوب کمک کند. البته بر خلاف آنچه که بیشتر مردم فکر می کنند یوتیوب کامونیتی محل تبلیغ ویدیوهای شما نیست! بلکه در آنجا می توانید با به راه انداختن بحث و گفت و گوهای جذاب افراد بیشتری را به دیدین ویدیوهایتان دعوت کنید. البته دقت داشته باشید که این ویژگی برای کانال هایی که بالای ۵۰۰ سابسکرایبر دارند فعال می شود و اگر درست بتوانید از آن استفاده کنید می توانید تعداد بازدید کانال خود را بیشتر کنید.

۱۵. با یوتیوبرهای دیگر همکاری داشته باشید

همیشه گفته اند دو ذهن بهتر از یک ذهن کار می کند. اگر شما همه ی کارهایتان را به تنهایی انجام می دهید طبیعی است که پس از مدتی ایده هایتان برای ضبط محتوا ته می کشد و احساس می کنید هیچ ایده ی دیگری برای ضبط محتوایتان ندارید. در این جا بهتر است با یکی از همکارانتان در حوزه ی تولید محتوا که در یوتیوب هم کانال خودش را دارد همکاری کنید و فکرهایتان را روی هم بگذارید تا بتوانید محتوای جدید و تازه ای را به مخاطبانتان عرضه کنید. فقط حواستان باشد که همکار شما ویژگی های زیر را داشته باشد تا بتوانید خروجی بهتری از همکاریتان بگیرید:

  • زمان کافی برای همکاری
  • مخاطبانی که به موضوعات شما نیز علاقه دارند

اگر همکار مناسبی را برای این موضوع انتخاب کنید و با او اطلاعات داد و ستد کنید ناگهان به خودتان می آیید و می بینید که تعداد بسیاری زیادی از مخاطبان او به کانال شما نیز علاقمند شده اند و به مشترکان کانال شما اضافه شده اند و این نقطه ی پرتابی برای کانال شماست. این همکاری مناسب می تواند تاثیر بسزایی بر افزایش زمان بازدید ویدیوهای شما خواهد داشت.

۱۶. استفاده از شورت ویدیوها را فراموش نکنید

شورت ویدیوها برای اولین بار در سال ۲۰۲۰ معرفی شدند و کاربران یوتیوب از آن استقبال بی سابقه ای کردند. آمار و ارقام نشان داده اند که شورت ویدیوها در مارس ۲۰۲۱ حدود ۶.۵ میلیارد بازدید به صورت روزانه داشتند. حتی هنوز هم، Shorts یکی از بهترین ابزارها برای کشف ویدیو است. به همین دلیل است که برخی از سازندگان بیشتر فیلم‌های کوتاه می‌سازند تا ویدیوهای بلند!
پس اگر تصمیم دارید تعداد بازدیدهای کانالتان را افزایش دهید تاثیر شورت ویدیوها را در کانال یوتیوبتان دست کم نگیرید.

۱۷. با مخاطبانتان ارتباط قوی ایجاد کنید

معمولا کاربران یوتیوب خیلی درگیر محتوای یک کانال نمی شوند چرا که تعداد ویدیوهایی که می توانند در یوتیوب ببینند بسیار زیاد است و معمولا تمام وقتشان را در یک کانال نمی گذرانند. یک کاربر یوتیوب ممکن است در یک ساعت به ۲۰ کانال مختلف سر بزند و ویدیوهایشان را تماشا کند اما آن ها را سابسکرایب نکند. البته در این موضوع نمی توان آن ها را سرزنش کرد چرا که ویدیوهای جذاب بسیاری در یوتیوب وجود دارد.
اما شما با انجام لیست کارهای زیر می توانید ارتباط قوی تری را با کاربران خود ایجاد کنید:

  • لایو بگذارید و با طرفدارانتان رو در رو حرف بزنید
  • تا حد امکان خیلی سریع جواب کامنت های مردم را بدهید.
  • برای ارتباط بیشتر با بینندگانتان در یوتیوب کامونیتی پست بگذارید.

کلام پایانی 

در این مقاله ما تلاش کردیم تا ۱۷ راه از کاربردی ترین راه های افزایش بازدید یوتیوب به شما معرفی کنیم. اگر شما به دنبال افزایش بازدید کانال یوتیوبتان هستید احتمالا مواردی که در این مقاله خواندید قرار است به شما کمک زیادی بکند. اگر باز هم بعد از پیاده سازی این موارد به بن بست خوردید و برای افزایش بازدید کانال دچار مشکل شدید احتمالا باید از یک متخصص در زمینه ی یوتیوب کمک بگیرید. فراموش نکنید که تیم جیمکس ادز همواره در کنار شماست تا بهترین مشاوره های تخصصی را در حوزه ی افزایش بازدید های یوتیوب به شما ارائه دهد.
امیدوارم از خواندن این مقاله لذت برده باشید!

 بیشتر بخوانید:

3 نمونه از کانال هایی که هیچوقت مانیتایز نمیشوند

آموزش کار با ابزار TubeBuddy

آشنایی با تقویم محتوایی یوتیوب

هشتگ یوتیوب چیست؟