یوتیوب در تلاش است تا راهی جدید برای کسب درآمد توسط سازندگان محتوای Shorts فراهم کند و همچنین ابزارهای جدیدی به نام Data Story را برای ارائه بینش های بیشتر درباره عملکرد اولیه ویدیوها معرفی کرده است.
درخواست همکاری از برندها در Shorts یوتیوب
این به روزرسانی جدید به سازندگان Shorts این امکان را می دهد که مستقیماً از برندها درخواست همکاری کنند و محتوای خود را به آن ها پیشنهاد دهند.
تا پیش از این، برندها می توانستند از طریق ایمیل یا اعلان های یوتیوب استودیو، درخواست لینک دهی به ویدیوها را برای سازندگان ارسال کنند. در این روش، سازندگان می توانستند درخواست را بپذیرند یا رد کنند. اگر درخواست پذیرفته می شد، برند امکان مشاهده عملکرد ویدیوی ارگانیک در Google Ads و همچنین حقوق بازنشر آن را دریافت می کرد.
اما اکنون، سازندگان Shorts که عضو برنامه شراکت یوتیوب (YPP) هستند و بیش از ۴۰۰۰ مشترک دارند، می توانند از طریق یوتیوب استودیو، مستقیماً درخواست لینک دهی ویدیوهای خود را برای برندها ارسال کنند.
نحوه عملکرد
به جای اینکه برندها با سازندگان ارتباط برقرار کنند، این بار سازندگان محتوای مرتبط با برند تولید می کنند و سپس از برند درخواست می کنند تا از این محتوا برای تبلیغات خود استفاده کند.
یوتیوب نیز این محتوای برچسب گذاری شده را به برندها پیشنهاد می دهد. اگر برندها تصمیم به استفاده از آن در تبلیغات بگیرند، این لینک ها مانند لینک هایی که از سوی برندها ارسال می شوند، عمل می کنند. این شامل تایید حقوق بازنشر و امکان مشاهده عملکرد ارگانیک ویدیو در Google Ads است.
این ویژگی مستقیماً درآمدزا نیست؛ به این معنا که سازندگان درصدی از تبلیغات اجرا شده با استفاده از محتوای خود دریافت نمی کنند. اما می تواند به آن ها کمک کند تا همکاری های برند را آغاز یا تایید کنند و این خود راهی برای کسب درآمد از طریق انتشار پست های تبلیغاتی پولی ایجاد می کند.
افزایش تعامل در Shorts
با توجه به افزایش محبوبیت یوتیوب شورتز، این قابلیت فرصتی مناسب برای برندهاست تا از محتوای ترند برای تبلیغ محصولات خود استفاده کنند.
معرفی نسخه جدید Data Story
یوتیوب همچنین نسخه به روزشده ای از ابزار Data Story را معرفی کرده است که عملکرد ویدیوها در ۲۴ ساعت اول انتشار را بررسی می کند.
در این ابزار جدید، بینش هایی در مورد عوامل کلیدی موثر بر عملکرد ویدیوها ارائه می شود. Data Story اولین بار در سال ۲۰۲۲ برای ارائه اطلاعات ساده و مرتبط درباره متریک ها معرفی شد و اکنون با این به روزرسانی، به سازندگان کمک می کند تا درک بهتری از عملکرد محتوای خود، به ویژه در بازه حساس اولیه انتشار، داشته باشند.
تست فیلتر جدید برای کامنت ها
یوتیوب همچنین یک فیلتر جدید «Most Relevant» برای کامنت ها را آزمایش می کند. این فیلتر، سوالات و کامنت هایی را برجسته می کند که می توانند فرصت های مناسبی برای تعامل باشند.
یوتیوب توضیحات زیادی درباره معیارهای این فیلتر ارائه نکرده است، اما این ابزار می تواند به سازندگان کمک کند تا زمان تعامل خود را بهینه کنند و فرصت های ارتباط با بینندگان را از دست ندهند.
این ویژگی در حال حاضر تنها برای تعداد محدودی از سازندگان در نسخه دسکتاپ و موبایل یوتیوب استودیو در حال آزمایش است.
این تغییرات جدید یوتیوب می تواند به سازندگان کمک کند تا راه های جدیدی برای کسب درآمد و تعامل موثر با مخاطبان خود پیدا کنند.
بیشتر بخوانید:
الگوریتم یوتیوب شورت چطور کار میکند؟ | آشنایی با ” الگوریتم یوتیوب شورت “
نکاتی برای رشد کانال یوتیوب در سال ۲۰۲۵