شما در تبلیغات گوگل ادزتان ممکن است از استراتژی های هزینه متفاوتی استفاده کنید. گوگل ادز برای انتخاب نوع متد هزینه ی شما انتخاب های زیادی را در اختیارتان می گذارد که هر کدام از آن ها مزایا و معایبی دارند. شما می توانید به تناسب نیازتان و اینکه چه چیزی در تبلیغات گوگل برای شما مهمتر است از یکی از این استراتژی ها استفاده کنید. لازم است بدانید که این استراتژی های قیمت گذاری یا همان bidding strategy ها به صورت مستقیم بر عملکرد اکانت شما تاثیر دارند.
گاهی ممکن است در استفاده از این روش های قیمت گذاری به ارور limiyed by bid strategy بربخورید. این ارور ممکن است عملکرد کمپین شما را به شدت تحت تاثیر قرار دهد.
در این مقاله تصمیم داریم بفهمیم این ارور چیست و چگونه می توانیم آن را برطرف کنیم.
استراتژی های هزینه گوگل چگونه عمل می کنند؟
هنگامی که شما از گوگل ادز استفاده می کنید باید متدی را برای نوع هزینه کرد تبلیغاتتان مشخص کنید.
این به این معناست که شما باید انتخاب کنید گوگل به چه شیوه ای پول شما را بر روی تبلیغاتتان خرج کند و قیمت گذاری شما به چه شکلی انجام شود. معمولا استراتژی های قیمت گذاری گوگل به دو دسته ی استراتژی های اتوماتیک و دستی تقسیم می شوند که شما به تناسب نیازتان باید از یکی از این bidding strategyها استفاده کنید و نمی توانید همزمان از چند bidding strategy مختلف بر روی یک کمپین استفاده کنید. لازم است این را بدانید که انتخاب شیوه ی قیمت گذاری در تبلیغات گوگل بر روی عملکرد تبلیغات شما تاثیر مستقیم می گذارد و شما باید پیش از انتخاب کردن روش قیمت گذاری تحقیقات خود را به صورت کامل انجام داده باشید و بدانید که کدام نوع قیمت گذاری بیشتر به دردتان می خورد.
استراتژی های قیمت گذاری در گوگل به دو دسته ی اصلی زیر تقسیم می شوند:
استراتژی های قیمت گذاری دستی
در این استراتژی شما به صورت دستی میزان دقیق یا سقف پیشنهاد خود را برای یک کلمه به گوگل پیشنهاد می دهید. در این استراتژی شما قادر هستید که در لحظه هزینه ها را تغییر دهید.
استراتژی های قیمت گذاری اتوماتیک
در این استراتژی فرمان قیمت گذاری بر روی کلمات را به دست الگوریتم های گوگل ادز می سپارید که بر اساس روند پیشروی اکانت شما و نیازهایتان بهینه ترین قیمت را (جان عمه اش) پیشنهاد می دهد و بر اساس آن هزینه ها را مصرف می کند. البته در این استراتژی شما به هیچ عنوان این امکان را ندارید که به صورت دستی و در لحظه تغییری را ایجاد کنید و باید فرمان را به دست عوامل گوگل ادز بسپارید. این استراتژی ها معمولا کمک می کنند که پرفورمنس اکانت شما بهتر شود و در مواقعی هم بهتر نتیجه بگیرید.
limiyed by bid strategy چیست؟
زمانی که شما از استراتژی های قیمت گذاری دستی استفاده می کنید و یک سقف پیشنهادی برای قیمت گذاری روی کلماتتان انجام می دهید ممکن است با این ارور مواجه شوید. در حقیقت شما در استراتژی قیمت گذاری دستی برای گوگل تعیین کرده اید که من برای فلان کلمه از ۲ دلار بیشتر هزینه نمیکنم و تو هم حق نداری برای کلیک های این کلمه بیشتر از ۲ دلار از من کم کنی! اما ناگهان ارور limiyed by bid strategy بر سر راهتان قرار می گیرد و زندگیتان را به هم می ریزد. این ارور به این معناست که سقفی که شما برای کلمه تان قرار داده اید باعث شده است که از رقبایتان عقب بیفتید و در مزایده از آن ها ببازید. به زبان ساده تر یعنی اینکه رقبای شما مبلغی بیشتر از ۲ دلار را دارند پیشنهاد می دهند و شما در همه ی هزینه ها بازنده می شود.
به همین دلیل گوگل ادز این ارور را برای شما ظاهر میکند که شما آن را ببینید و تلاش کنید با برطرف کردن آن جایگاه بالاتری را در تبلیغات بگیرید. حتی گاهی ممکن است پس از دریافت این ارور ببینید که دیگر هی کلیکی دریافت نمی کنید و این همان نشانه ایست که در مزایده بازنده شده اید.
چگونه ارور limiyed by bid strategy را برطرف کنیم؟
اگر شما دارید از استراتژی دستی قیمت گذاری استفاده می کنید و این ارور برایتان نمایش پیدا کرده است باید سعی کنید کم کم و با افزایش هزینه به صورت خیلی آهسته سعی کنید این ارور را برطرف کنید. باید به این نکته توجه داشته باشید که در مواجهه با این ارور خیلی بی گدار به آب نزنید و سعی نکنید تنها با یک افزاش هزینه ی زیاد و بدون در نظر گرفتن عوامل دیگر سعی کنید این ارور را برطرف کنید. چون این کار فقط هزینه ی شما را بالا می برد و ممکن است به ضرر عملکرد اکانتتان نیز تمام شود. در ابتدای ظاهر شدن این ارور هزینه ی کلیک هایتان را به میزان ۱۰٪ افزایش دهید. اگر سه چهار روز صبر کردید و این ارور هنوز برطرف نشده بود هزینه ها را ۲۰٪ دیگر بالا ببرید. دوباره اگر باز هم ارور لیمیت بود برطرف نشده بود ۱۰٪ دیگر هزینه ها را بالا ببرید و در نهایت اگر دیدید باز هم گوگل با شما راه نمی آید دیگر به حرفش گوش نکنید و بگذارید کمپینتان با روند هزینه ی خودش جلو برود و سعی کنید با پیاده سازی بقیه ی موارد بهینه سازی پرفورمنس اکانتتان را بهتر کنید.
کلام پایانی
ما در این مقاله تلاش کردیم تا ارور limiyed by bid strategy را بررسی کنیم و در قدم اول اصلا بفهمیم که این ارور چیست و از جان ما چه می خواهد. در وهله ی دوم سعی کردیم با هم استراتژی های قیمت گذاری در گوگل ادز را بشناسیم و بفهمیم که این ارور در کدام استراتژی خودش را نشان می دهد. در مرحله ی آخر هم با هم فهمیدیم که از چه روشی باید این ارور را برطرف کنیم و چه کار کنیم که گوگل دست از سرمان بردارد و بگذارد که به زندگیمان برسیم.
فراموش نکنید که اگر بتوانید با استراتژی هوشمندانه ای کمپینتان را پیش ببرید همواره می توانید با کمترین هزینه بهترین نتیجه را بگیرید و در این راه کارشناسان متخصص گوگل ادز جیمکس ادز در کنار شما هستند تا با در اختیار گذاشتن مشاوره ی رایگان شما را در مسیر راه اندازی تبلیغات گوگل خود یاری کنند.
پس همین حالا با ما تماس بگیرید 🙂
بیشتر بخوانید:
خرید ورودی گوگل و بازدید برای سایت مفید است؟
تفاوت “قیمت گذاری دستی” و “قیمت گذاری اتوماتیک” در گوگل ادز