این سوالی است که احتمالا برای یافتن پاسخ آن به سراغ خواندن این مقاله آمده اید. تبلیغات پویا یا داینامیک ادز گوگل همان تبلیغاتی هستند که بدون استفاده از کلمات کلیدی وبسایت ها را تبلیغ می کنند. استفاده از تبلیغات پویا در کنار انواع دیگر تبلیغات در گوگل منجر به رشد 5 الی 10% تعداد کلیک های شما می شود. در این مقاله از وبسایت جیمکس ادز قرار است با یکدیگر داینامیک ادز را به صورت کلی بشناسیم و یاد بگیریم چگونه از این به بعد بهتر از آن ها برای افزایش نرخ تعامل مشتری ها با سایتمان استفاده کنیم. پس تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.
تبلیغات پویا چیست؟
تبلیغات داینامیک گوگل یکی از ابزارهای قدرتمندی است که گوگل ادز آن را در اختیار شما می گذارد تا بتوانید وبسایت خود را هوشمندانه تر تبلیغ کنید. تبلیغات داینامیک گوگل ادز بر اساس وبسایت و محتوای سایت شما ساخته می شوند و شما به کمک آن ها می توانید وبسایت خود را دقیق تر و هوشمندانه تر تبلیغ کنید و تطابق بیشتری با جست و جوی مخاطبانتان داشته باشید.
زمانی که شما از تبلیغات پویا گوگل ادز استفاده می کنید گوگل ادز از صفحات و محتوای شما برای ساختن آن تبلیغ در گوگل استفاده می کند و به همین دلیل دقیقا تبلیغی را میسازد که نیاز کاربرتان را برطرف می کند. از این رو نرخ تبدیل تبلیغات داینامیک گوگل ادز بسیار بالا هستند زیرا ذر این تبلیغات کاربر آن چه را که به دنبالش می گردد دقیقا پیدا میکند. در حقیقت گوگل آن را جلوی چشمش می گذارد و به این ترتیب کابر خیلی راحت تر از شما خرید را انجام می دهد.
در داینامیک سرچ گوگل ادز شما اجازه ی انتخاب کردن کلمه و نوشتن هدلاین و لندینگ پیج را ندارید. شما تنها می توانید به گوگل دو دیسکریپشن بدهید و گوگل ادز با توجه به عبارت جست و جو شده توسط مخاطب یک لندینگ پیج مرتبط را انتخاب می کند و با توجه به کلمه ی سرچ شده توسط مخاطب و محتوای صفحه تبلیغات را می نویسد و آن را نشان کاربر می دهد. شاید به همین دلیل است که نرخ تبدیل تبلیغات پویا اینقدر زیاد است.
با توجه به چیزی که گوگل گفته است با استفاده از تبلیغات داینامیک می توانید آن بخش از جست و جو هایتان را که در تبلیغات معمولی از دست داده اید در تبلیغات پویا دوباره به دست آورید و همچنین به شما کمک می کند که همواره تبلیغات خود را مرتبط با جست و جوی مردم نگه دارید.
چگونه تبلیغات پویا را در گوگل ادز بسازیم؟
زمانی که شروع به نوشتن این مقاله کردم حداقل چند ماهی از آخرین باری که تبلیغات پویا ساخته بودم می گذشت. من برای تکمیل این بخش از مقاله نیاز داشتم تا مراحل ساخت کمپین پویا را طی کنم تا بتوانم از مراحل آن اسکرین شات بگیرم و برای شما بگذارم که در جریان ساخت متوجه شدم که مراحل نسبت به قبل کمی تغییر کرده اند. این شما و این هم نحوه ی ساخت یک تبلیغ داینامیک دیگر:
- در مرحله ی اول در صفحه ی اصلی روی گزینه ی create a new campaign کلیک کنید
- سپس در مرحله ی انتخاب objective یکی از گزینه های website traffic, sales, without a goal or leads را انتخاب کنید. چون داینامیک سرچ ادز ها برای تمامی موارد بالا قابل تنظیم هستند واقعا فرقی نمی کند کدام را انتخاب کنید.
- سپس در بخش search network موارد مد نظر خود را انتخاب کنید.
- حال در اینجاست که اوضاع کمی مسخره می شود. پس از آپدیت گوگل ادز درباره ی تبلیغات پویا در هیچ کجای تنظیمات هدایت شده حرفی از چگونگی نحوه ی ساخت داینامیک سرچ ادز ها آورده نشده است. بنابراین تنها کاری که از دستتان برمی آید این است که یکی یکی مراحل را رد کنید و از اضافه کردن کلمات و توضیحات تبلیغاتی بپرهیزید و خیلی ساده کمپین را به مرحله ی انتشار برسانید.
- اگر نوع نمایش صفحه تان مانند من باشد احتمالا با ارور بالا مواجه خواهید شد که گوگل ادز دارد به شما می گوید بدون ساخت تبلیغات و اضافه کردن کلمه نمی توانید تبلیغاتتان را منتشر کنید اما شما در هر حال به هشدار آن توجه نکنید و گزینه ی publish را بزنید.
- حالا که کمپینتان منتشر شده است می توانید به قسمت تنظیمات کمپین بروید و روی گزینه های اضافی کلیک کنید.
- بخش dynamic search ads را انتخاب کنید.
- Url مد نظر خود را در این بخشش بگذارید. این همان صفحه ای است که شما تصمیم میگیرید روی آن تبلیغاتتان را فعال کنید.
- پس از انجام این تنظیمات داینامیک ادز گوگل شما تقریبا آماده است فقط یک کار کوچک دیگر قبل از انتشار باید انجام دهید. آن هم این است که در قسمت تنظیمات اد گروپ نوع اد گروپتان را از standard به dynamic تغییر دهید.
حقیقتش را بخواهید من هم نمیدانم گوگل چرا ساخت داینامیک سرچ ادزها را این قدر سخت کرده است و مراحل ساخت آن را برای کاربران پیچیده کرده است. اما حالا که شما تا اینجای مقاله آمده اید به راحت می توانید یک تبلیغات پویا بسازید و بازخورد بسیار خوبی از آن بگیرید.
راه هایی برای استفاده ی بهتر از تبلیغات داینامیک
در این بخش با سه راهی که به شما کمک می کنند تا هرچه بهتر از تبلیغات داینامیک برای تبلیغات سایتتان استفاده کنید را با یکدیگر مرور می کنیم:
-
مشخص کنید که آیا سایت شما برای کمپین های DSA مناسب است یا خیر
برای موفقیت در تبلیغات داینامیک، شما حتما باید مطمئن شوید که این تبلیغات آیا اصلا به درد سایت شما می خورد یا نه!
موضوعی که وبسایت ما را مناسب برای تبلیغات داینامیک می کند و شما باید از خود بپرسید این است که آیا وبسایت شما دارای محتوای کافی برای تولید متن های تبلیغاتی هست یا خیر؟ در محتوای وبسایت شما محصول خدمات و شرکت شما باید به صورت کامل معرفی شده باشند تا سایت شما مناسب برای تبلیغات پویا باشد.
اگر وب سایت شما محتوای کم داشته باشد یا عکس و توضیحات متای صفحاتتان ضعیف باشد به هیچ عنوان برای داینامیک ادز مناسب نیستید.
-
نگتیو کیووردها را فراموش نکنید!
زمانی که از داینامیک ادز گوگل استفاده می کنید اضافه کردن کلمات نگتیو به کمپینتان یکی از مهمترین کارهایی است که باید انجام بدهید. از آنجایی که شما انتخاب کلمات را به دست گوگل سپرده اید احتمال اینکه کلمات نامریوط زیادی انتخاب شوند خیلی زیاد است به همین دلیل باید به صورت روزانه سرچ ترم ها را چک کنید و کلمات نگتیو را به روزرسانی کنید. نحوه ی اضافه کردن کلمات نگتیو به کمپین های داینامیک هم دقیقا همانند کمپین های ساده ی سرچ است و هیچ تفاوتی با آن ها ندارد.
کلام پایانی
در این مقاله با تبلیغات داینامیک یا همان تبلیغات پویا آشنا شدیم و با هم یاد گرفتیم بر خلاف دستورالعمل های پیچیده ی گوگل برای ساخت این نوع تبلیغات چگونه می توانیم یک کمپین تبلیغات پویا برای خودمان بسازیم. بعد از کار کردن با انواع مختلف مپین ها برای اهداف مختلف تبلیغاتی داینامیک سرچ ادز ها هنوز هم یکی از انواع مورد علاقه ی من برای تبلیغات هستند که استفاد از آن ها می تواند سود بسیار زیادی به شما برساند. فقط چند نکنه را در هنگام استفاده از داینامیک سرچ ادزها همیشه به خاطر داشته باشید:
- مشخص کنید که آیا سایت شما برای کمپین های DSA مناسب است یا خیر
- بدانید که چگونه Google/Microsoft URL های شما را انتخاب می کند
- بدانید که چگونه نسخه تبلیغاتی برای کمپین های DSA تولید می شود
- کلمات کلیدی منفی را فراموش نکنید
امیدوارم که از خواندن مقاله لذت برده باشید.