نسل جدید رابطه خوبی با تکنولوژی دارند و بعید میدانم ساخت کانال یوتیوب برایشان سخت یا پیچیده باشد اما با این حال قصد داریم در این مقاله از جیمکس ادز به آموزش ثبت نام در یوتیوب و شروع کسب درآمد از آن بپردازیم. اگر شما هم نمیدانید چطور باید کانال یوتیوب خود را بسازید، در این مطلب همراه ما باشید تا ببینید چقدر کار ساده ای است.
یوتیوب پلتفرم محبوبی است که این روزها مورد توجه همه افراد از تمام اقشار جوامع مختلف است! پس اشتباه بزرگی است اگر برند، کسب و کار و یا حتی شخص خودتان را از این نعمت دریغ کنید! خیلی خوب میشود اگر از بین اینهمه کاربر یوتیوب که ویدیوهای مختلف را تماشا میکنند، تعدادی سری به ویدیوهای شما نیز بزنند. نه؟ خوشبختانه ساخت حساب یوتیوب کار سختی نیست و در این آموزش به شما میگوییم چطور در یوتیوب ثبت نام کنید و اولین قدم را برای کسب درآمد از یوتیوب بردارید.
6 قدم اصلی برای ساخت کانال یوتیوب
قبل از اینکه استراتژی های خود برای تبلیغ در یوتیوب و دیگر راه های درآمدزایی از یوتیوب پیاده سازی کنید، نیاز دارید که یک کانال یوتیوب بسازید. خوشبختانه ثبت نام در یوتیوب و ساخت کانال حتی برای افراد مبتدی نیز کار ساده ای است. فقط کافی است مراحل زیر را دنبال کنید و چند کلیک ساده انجام دهید:
1.ساخت یک حساب گوگل
از آنجایی که گوگل کمپانی مادر یوتیوب نیز محسوب میشود، حساب های یوتیوب شما به حساب های گوگلتان متصل خواهند شد. در نتیجه اگر تا این لحظه حساب گوگل ندارید (هرچند واقعا بعید است!) وقتش رسیده است که یک حساب گوگل برای خودتان بسازید. حتی اگر حساب گوگل دارید، اما نمیخواهید از آن برای کانال یوتیوب خود استفاده کنید، هیچ مشکلی نیست. با چند قدم ساده و در چند دقیقه میتوانید یک حساب جدید برای خودتان ایجاد کنید.
- وارد google.com شوید و روی Create account کلیک کنید.
- اطلاعات خود را وارد کنید و تمام! ایمیل جدید شما ساخته شد و اولین قدم برای ثبت نام در یوتیوب را برداشتید.
اگر میخواهید چند کانال یوتیوب با یک ایمیل بسازید مطلب ما درمورد ساخت چند کانال یوتیوب با یک ایمیل را مطالعه کنید.
2.ساخت حساب یوتیوب
- وارد youtube.com شوید و روی Sign in که در گوشه سمت راست صفحه مشاهده میکنید کلیک کنید.
- حساب گوگل (ایمیل) که ساختید و میخواهید برای ثبت نام در یوتیوب از آن استفاده کنید را انتخاب کرده و رمز خود را وارد کنید.
- بعد از ورود به حساب، روی آیکون پروفایل خود کلیک کنید و Create a channel را بزنید.
درضمن اگر برایتان سوال است که قیمت ساخت کانال یوتیوب چقدر است، باید بگویم که هیچی! ثبت نام در یوتیوب و ساخت کانال کاملا رایگان است.
3.شخصی سازی کانال
- اسم کانال و نام کاربری خود را وارد کنید و یک تصویر برای پروفایل خود انتخاب کنید. اگر این کانال مربوط به یک برند خاص است شاید بهتر باشد که از لوگو و نام برند در این قسمت استفاده کنید. اگر ایده ای برای اسم کانال ندارید، میتوانید از هوش مصنوعی کمک بگیرید.
- روی تب layout کلیک کنید و موارد زیر را برای کانال خود شخصی سازی کنید:
- یک تریلر برای کانال خود انتخاب کنید.
- یک ویدیو برای پخش در صفحه اول انتخاب کنید.
- صفحه اصلی خود را دسته بندی کنید.
اگر هنوز چیزی برای آپلود کردن ندارید، هیچ اشکالی ندارد. بعدا میتوانید این موارد را به روزرسانی کنید.
4.به روزرسانی تنظیمات Branding
وارد قسمت Branding رو انتخاب کنید تا بتوانید موارد جزئی تر را نیز تنظیم کنید:
- پروفایل خود را تغییر دهید. تصویری انتخاب کنید که ابعادش حداقل 98*98 پیکسل باشد.
- بنر کانال خود عوض کنید. این بنر در بالای صفحه کانال شما نمایش داده میشود. تصویری را انتخاب کنید که ابعادش 2048*1152 باشد.
- یک واترمارک برای تمام ویدیوهای خود انتخاب کنید. بهترین ابعاد برای این عکس 150*150 پیکسل است.
5.دیسکریپشن و اطلاعات تماس
در این قسمت میتوانید دیسکریپشن کانال خود را بنویسید که بهترین فرصت برای استفاده از کلمات کلیدی و هشتگ های مناسب است که مخاطبین بیشتری را به کانال خود دعوت کنید. اگر لینک یا راه ارتباطی دیگری دارید که فکر میکنید برای مخاطبان جذاب یا مفید است نیز میتوانید در این قسمت اضافه اش کنید.
6.تولید محتوا
حالا که مراحل ثبت نام و ساخت کانال در یوتیوب را طی کردید، نوبت به آپلود اولین ویدیو رسیده است. اگر ویدیوی آماده ای ندارید اشکالی ندارد. بعدا میتوانید ویدیوهای خود را آپلود کنید. درضمن اگر با نشان داده چهره خود در فضای اجتماعی مشکل دارید، باز هم هیچ موردی نیست. میتوانید از ایده های ویدیو یوتیوب بدون چهره که در سرتاسر اینترنت وجود دارد استفاده کنید. البته فراموش نکنید که سیاست های یوتیوب مربوط به این موضوع را رعایت کنید.
بعد از آپلود ویدیو لازم است اطلاعاتی درمورد آن اضافه کنید. عنوان و توضیحات ویدیو که به مخاطبان نشان دهد باید انتظار چه چیزی را داشته باشند. دقت کنید که در حین انجام این مراحل، اصول سئو یوتیوب را رعایت کنید و از کلمات کلیدی مناسب استفاده کنید. درضمن از یک تامبنیل جذاب برای جذب مخاطبین و افزایش بازدید یوتیوب خود استفاده کنید.
حتی میتوانید ویدیو خود را به یک پلی لیست مشخص اضافه کنید و یا یک دسته بندی جدید برای آن بسازید. برای دسترسی به دیگر امکانات همچون تگ ها و زیرنویس هم کافی است روی گزینه Show more کلیک کنید.
وقتی روی next کلیک کنید و به مرحله بعد بروید، میتوانید لینک ویدیوهای دیگر خود را انتخاب کنید تا پس از پایان ویدیو یا حتی در میانه آن، به مخاطبان پیشنهاد شوند. اگر دوباره next را بزنید، یوتیوب به شما میگوید که آیا ویدیوی شما مشکل کپی رایت دارد یا خیر. در قدم بعدی هم میتوانید مشخص کنید که ویدیو شما در همان لحظه به طور عمومی منتشر شود و یا در زمان خاصی منتشرش خواهید کرد؟ بعد از این مراحل کافی است دکمه save را بزنید تا اولین ویدیو شما در دنیای یوتیوب ظاهر شود. تبریک میگم. حالا شما یک یوتیوبر هستید و نه تنها در یوتیوب ثبت نام کرده اید، بلکه به زودی از آن درآمدزایی خواهید کرد.
شرط درآمدزایی از یوتیوب
وقتی ثبت نام شما در یوتیوب به پایان رسید، کافی است محتوای هوشمندانه و جذاب تولید کنید تا کم کم به کسب درآمد از یوتیوب برسید. بعد از آن کافی است یکی از شروط زیر را داشته باشید تا گوگل شما را شریک خود کند و به شما پول بدهد:
- 1000 سابسکرایبر داشته باشید و 4000 ساعت بازدید در یک سال به دست آورید.
- 1000 سابسکرایبر داشته باشید و 10 میلیون بازدید برای ویدیوهای کوتاه خود در 90 روز به دست آورید.
اگر این شرایط را داشته باشید، به مرور زمان میتوانید درآمد خود را بیشتر کنید. میانگین درآمدی که یوتیوب به ازای هر 1000 بازدید به یوتیوبرها میدهد بین 3 تا 5 دلار است. البته که این عدد به فاکتورهای زیادی بستگی دارد و تخمینی است. یک کانال یوتیوب میتواند درآمد خیلی بیشتر یا کمتری هم نسبت به این ارقام داشته باشد و نمیتوان به طور دقیق گفت که درآمد ماهیانه از یوتیوب دقیقا چقدر است.
چند نکته برای داشتن کانال یوتیوب موفق
- کانال خود را چشم نواز کنید: با داشتن ترکیب رنگی ثابت و یا تامبنیل هایی که تم مشخصی دارند، میتوانید ویترین کانال یوتیوب خود را زیباتر کنید.
- پلی لیست بسازید: اگر میخواهید مخاطبان شما گمراه نشوند و به راحتی ویدیوهایتان را پیدا کنند، پلی لیست درست کنید. مخصوصا اگر محتوای آموزشی دارید، سعی کنید این آموزش ها را بر اساس عناوین آن ها دسته بندی کرده و برای هر یک پلی لیست مشخص بسازید.
- تولید محتوای مستمر: یوتیوبر شدن نوعی شغل محسوب میشود و اگر میخواهید در این شغل موفق باشید، بهتر است مستمر و متعهدانه ویدیوهای خود را در یوتیوب آپلود کنید.
- بهینه سازی ویدیوها برای سرچ: حتما ویدیوهای خود را برای یوتیوب سئو کنید تا بازدیدکنندگان بهتر شما را پیدا کنند و بازدیدهای خود را از دست ندهید.