لوکالیزیشن در سئو بین الملل که شاید بیشتر آن را با عنوان سئو محلی بشناسید، یکی از بخش های مهم سئو است که اکثرا آن را با ترجمه اشتباه میگیرند. اما حقیقت امر این است که سئو محلی مربوط به این میشود که اطلاعات شما برای یک محل خاص که هدف شما است بومی سازی شده باشد. در حالی که ترجمه یعنی شما و بیزینس شما برای زبان های مختلف قابل نمایش باشد.

نکات مهم در لوکالیزیشن در سئو بین الملل

محلی کردن اطلاعات حیاتی سایت

مطالب مهم سایت رو متناسب با سئو بین المللی و محلی که میخواد سایت شما برای آن بومی سازی شود لوکالایز کنید.این مطالب شامل اطلاعات تماس، آدرس، صفحه پشتیبانی از مشتریان و شرایط و ضوابط سایت. این موارد چطور به سئو سایت کمک میکنند؟ اگر شما خدمات یا محصولی را ارائه میکنید که مشتریان میتوانند از کشور دیگری آن ها را تهیه کنند، باید این اطلاعات برای آن کشور تنظیم شده باشد. فرض کنیم کسب و کار شما به گونه ای است که میتوانید مشتریانی از کشور ترکیه داشته باشید. در این صورت اگر شماره تماسی در کشور ترکیه یا دفتری در این کشور دارید حتما این اطلاعات را در سایت وارد کنید. اگر پشتیبانی مشتریان نیز به زبان ترکی قابل انجام باشد برای سئو بین الملل شما مفید خواهد بود.

درمورد شرایط و ضوابط نیز باید بدانید که برخی از کشورها قراردادهایی را تایید میکنند که صرفا به زبان بومی آن کشور باشد. پس بهتر است برای جلوگیری از هرگونه مسئله و مشکل حقوقی، صفحه شرایط و ضوابط را متناسب با سئو بین الملل خود تنظیم کنید.

سئو بین الملل

توجه به تفاوت زبان های مختلف

برخی زبان ها شباهت بسیار زیادی به یکدیگر دارند. برای مثال کشور انگلیس و آمریکا هر دو به زبان انگلیسی صحبت میکنند و فقط در برخی موارد جزئی با یکدیگر تفاوت دارند. باید بدانید که همین تفاوت های کوچک که اکثرا آن را بی اهمیت میدانند، در سئو بین الملل تاثیر زیادی خواهد داشت.

تجربه کاربری متناسب با سئو بین الملل

همیشه درمورد تجربه کاربری و تاثیر آن در سئو صحبت کردیم و به آن تاکید داشتیم. اما این بار کمی متفاوت است. این تجربه کاربری کمی خارج از دنیای وب است و دنیای واقعی را نیز کمی دربرمیگیرد. یعنی اینکه اگر کشور خارجی را در بیزینس خود پشتیبانی میکنید، بهتر است برای پرداخت های خود از ارز نیز پشتیبانی کنید و قیمت ها را با واحد پول آن کشور وارد کنید. یکی از نکاتی هم که باید در سئو بین الملل به آن توجه کنید، انتظارات کاربران در کشورهای مختلف است. برای مثال میزان و سرعت پاسخگویی به مشتریان در تمام کشورها یکسان نیست در نتیجه باید خدمات مشتریان خود را متناسب با انتظارات مردم پیش ببرید.

به علاقه و تفکر مردم توجه کنید. همه مردم دنیا از یک شکل سایت و محتوا خوششان نمی آید. برخی سایت های پر از تصویر و ویدیو را میپسندند و برخی دیگر، سایت های پر از محتوای متنی.

مقایسه سایت چند زبانه با سایت مولتی ریجنال

یک سایت چند زبانه سایتی است که صرفا محتوای آن به چند زبان مختلف ترجمه شده. مثل سایتی که مطالب خود را به زبان انگلیسی، فارسی و عربی بارگذاری میکند. اما سایت مولتی ریجنال کشورها یا شهرهای خاصی را هدف قرار میدهد. مثل شرکتی که محصولات خود را به کشورهای دیگر صادر میکند. البته یک سایت میتواند هم چند زبانه باشد و هم مولتی ریجنال.

سئو بین الملل

چرا سئو بین الملل مهم است؟

اگر یک وب سایت قابلیت پشتیبانی و صدور محصول به کشور های دیگر و درآمدزایی به شکل ارزی را داشته باشد حتما به سئو بین الملل نیاز دارد. اگر سئو شما برای کشورهای هدف خوب نباشد، ممکن است اصلا به چشم مشتریان نیایید و آنقدر که لازم است دیده نشوید!

سخن پایانی

با رعایت نکاتی که در این مقاله درمورد سئو بین الملل گفتیم، میتوانید کسب و کار خود را در سطح دنیا شناخته شده تر کنید و درآمد بیشتری داشته باشید. سئو اینترنشنال ممکن است از دور کمی سخت و غیرقابل دسترس به نظر برسد اما فقط کافی است همین چند مورد در مسیر خود رعایت کنید تا به نتیجه دلخواه در سطح جهان برسید.