زمان انتشار 29 آوریل 2025

نحوه ساختن یک کمپین خرید (شاپینگ) در تبلیغات گوگل

| زمان مطالعه: 10 دقیقه
نحوه ساختن یک کمپین خرید (شاپینگ) در تبلیغات گوگل

فهرست محتوا

فرض کنید درست در زمانی که یک مشتری به دنبال یک محصول می‌گردد و آن را در گوگل جستجو می‌کند، عکس، قیمت و مشخصات محصول شما را به عنوان اولین چیزی که در گوگل نمایش داده می‌شود ببیند! آن هم بدون حتی یک کلیک اضافه و بدون ورود به سایت! این جادوی تبلیغات شاپینگ گوگل ادز است؛ شاپینگ چیست؟ نوعی کمپین تبلیغاتی گوگل ادز که برخلاف تبلیغات متنی معمولی، محصولات شما را به‌صورت کارت در بالای نتایج جستجوی گوگل نشان می‌دهد و مشتری را مستقیما به سبد خرید هدایت میکند. البته خبر بد این است که به دلیل محدویت‌های موجود برای کشور ما، امکان راه اندازی کمپین شاپینگ گوگل ادز در ایران و برای سایت‌های ایرانی وجود ندارد و این مقاله از جیمکس ادز برای آشنایی شما با این تبلیغات است.

تبلیغات شاپینگ گوگل (Google Shopping Ads) چیست؟

تبلیغات شاپینگ گوگل (Google Shopping Ads) یک فرمت تبلیغاتی در گوگل ادز (Google Ads) است که به جای متن، محصولات شما را به شکل تصویری و به همراه مشخصات آن نمایش میدهد. این تبلیغات در نتایج جستجوی گوگل، تب Shopping و حتی در شبکه نمایشی گوگل (Google Display Network) ظاهر میشوند و به مشتریان اجازه میدهند اطلاعاتی همچون قیمت، تصویر، نام فروشگاه و مشخصات محصول را بدون هیچ زحمتی مشاهده کنند.

وب‌سایت google ads help درمورد تبلیغات شاپینگ می‌گوید:

” .A type of ad that features detailed information about specific products that you sell

To create Shopping ads, set up your product information in Google Merchant Center, and create Performance Max campaigns or Shopping campaigns in Google Ads

 یک نوع تبلیغ است که اطلاعات دقیق درباره محصولاتی که عرضه می‌کنید را به کاربران نشان می‌دهد.

برای ایجاد تبلیغات شاپینگ، لازم است اطلاعات محصولات خود را در Google Merchant Center وارد کنید و سپس کمپین‌های پرفورمنس مکس یا کمپین‌های شاپینگ را در گوگل ادز ایجاد نمایید.”

تبلیغات شاپینگ گوگل چه ویژگی‌هایی دارد؟

با وجود کمپین شاپینگ گوگل ادز، مشتری نیازی ندارد برای مقایسه محصولات مختلف بین تبلیغات متنی و وب‌سایت‌ها سردرگم شود. تبلیغات شاپینگ گوگل (Google Shopping Ads) با نمایش محصولات شما همراه با قیمت، تصویر و جزئیات ضروری، دقیقاً در لحظه‌ای که کاربر به دنبال کالا است این دردسر را از بین می‌برد. این سیستم هوشمند مانند یک فروشنده مجازی عمل میکند که به جای توصیف محصول، آن را به مشتری نشان میدهد و مشتری را ترغیب می‌کند که هر چه سریع‌تر خرید خود را نهایی کند.

  • نمایش مستقیم تصویر محصول به کاربر: در تبلیغات شاپینگ، محصول شما مستقیم در نتایج جستجوی گوگل و تب Shopping نمایش داده می‌شود که تأثیر روانی قوی‌تری روی کاربر دارد و او را ترغیب می‌کند تا روی محصول کلیک کند.
  • نمایش قیمت و توضیح کوتاه: کاربران قبل از کلیک، قیمت، نام فروشگاه و جزئیات مختصر محصول را می‌بینند، که به آن‌ها کمک می‌کند سریع‌تر محصول مناسب را انتخاب کنند و از مقایسه‌های وقت‌گیر بی‌نیاز شوند.
  • افزایش نرخ کلیک (CTR) و فروش: مطالعات نشان می‌دهند این نوع تبلیغات، CTR بالاتری نسبت به تبلیغات متنی دارد و در نهایت منجر به افزایش فروش و بازگشت سرمایه (ROI) بهتر می‌شود.
مطالعه بیشتر:  5 روش برای جلوگیری از هدر رفتن تبلیغات در گوگل

کمپین‌های شاپینگ ادز گوگل چگونه کار می‌کنند؟

نحوه کارکرد گوگل در کمپین‌های شاپینگ کمی متفاوت از تبلیغات جستجوی گوگل است. بر اساس نوشته های google ads help شاپینگ ادز اینگونه کار می‌کند:

” Shopping ads use your existing Merchant Center product data (not keywords) to decide how and where to show your ads. The product data you submit through Merchant Center contains details about the products you sell. We’ll use these details when we match a user’s search to your ads, making sure to show the most relevant products.

گوگل برای نشان دادن تبلیغات شاپینگ از داده‌های موجود در Merchant Center شما استفاده می‌کند (نه از کلمات کلیدی) تا تصمیم بگیرد که تبلیغ شما چگونه و در کجا نمایش داده شود. اطلاعات که در Merchant Center برای محصول وارد می‌کنید، شامل جزئیاتی درباره کالاهای است که قصد فروش آن را دارید. گوگل از این اطلاعات برای تطبیق جستجوی کاربران با تبلیغات شما استفاده می‌کند تا مرتبط‌ترین محصول را به آن‌ها نمایش دهد. “

نحوه ایجاد تبلیغات شاپینگ در گوگل ادز

ساخت کمپین تبلیغات شاپینگ گوگل ادز نیاز به طی چند مرحله ساده دارد. در این قسمت از مقاله به آموزش ایجاد کمپین شاپینگ در گوگل ادز می‌پردازیم. البته فراموش نکنید که امکان ایجاد این کمپین‌ها برای فروشگاه‌هایی که در ایران هستند وجود ندارد و ما در داخل کشور نمی‌توانیم از شاپینگ گوگل ادز استفاده کنیم.

ثبت‌نام در Google Merchant Center

برای ایجاد حساب Merchant Center، ابتدا به آدرس merchant.google.com مراجعه کنید. روی دکمه آبی رنگ “Get Started” کلیک نمایید تا وارد صفحه ثبت‌نام شوید. در این مرحله باید با حساب Google Business خود (که با Gmail شما یکسان است) وارد شوید. پس از ورود، روی گزینه “First Steps” در داشبورد کلیک کنید تا فرآیند ساخت حساب جدید آغاز شود.

وارد اطلاعات پایه کسب و کار

در این مرحله باید اطلاعات هویتی کسب و کار خود را وارد نمایید. ابتدا نام رسمی شرکت یا فروشگاه خود را به انگلیسی وارد کنید. سپس کشور محل فعالیت و منطقه زمانی را از منوی کشویی انتخاب نمایید. دقت داشته باشید که این اطلاعات بعداً قابل تغییر نیستند. در ادامه، آدرس محل کسب و کار، شماره تلفن تماس و آدرس ایمیل را وارد کنید. این اطلاعات برای تأیید هویت و ارتباطات گوگل با شما استفاده خواهد شد.

تأیید نهایی و پذیرش شرایط Google Merchant Center

پس از تکمیل اطلاعات، باید شرایط و ضوابط Google Merchant Center را به دقت مطالعه و تایید کنید. در این بخش نیاز است اطلاعات مالیاتی خود را براساس کشور محل فعالیت تکمیل کنید. پس از تأیید نهایی، یک ایمیل حاوی لینک تأیید به آدرس ایمیلی که وارد کرده‌اید ارسال خواهد شد.

اتصال و تأیید وب‌سایت فروشگاه

پس از ایجاد حساب، باید مالکیت وب‌سایت خود را تأیید کنید. برای این کار در بخش “Website Verification” روی گزینه “Correct the problem” کلیک نمایید. آدرس کامل وب‌سایت خود را با پروتکل HTTPS وارد کنید. سپس می‌توانید از بین سه روش تأیید (کد HTML، Google Tag Manager یا Google Analytics) یکی را انتخاب نمایید. (توصیه می‌کنیم روش Google Tag Manager را انتخاب کنید که ساده‌تر است.) پس از انجام این مراحل، معمولاً بین 24 تا 48 ساعت زمان نیاز است تا حساب شما توسط گوگل تأیید شود.

اضافه کردن محصول جدید

پس از ورود به حساب Google Merchant Center خود، از منوی سمت چپ صفحه، گزینه “Products” را انتخاب نمایید. در این بخش با کلیک روی دکمه آبی رنگ “Add Product” که در بالای صفحه قرار دارد، فرآیند افزودن محصول جدید آغاز می‌شود. این بخش به شما امکان می‌دهد هم به صورت تکی و هم گروهی محصولات خود را ثبت کنید.

تکمیل اطلاعات دقیق محصول

در این صفحه، باید اطلاعات کالای خود را وارد کنید. مهمترین موارد شامل:

  • لینک صفحه محصول در سایت
  • تصویر با کیفیت
  • عنوان
  • نام برند
  • توضیحات کامل
  • قیمت دقیق
  • وضعیت موجودی

 توجه داشته باشید که پر کردن فیلدهای ستاره دار (*) مانند عنوان، قیمت و لینک محصول، اجباری هستند. سایر اطلاعات مانند دسته‌بندی گوگل اختیاری هستند، اما واردن کردن آنها به بهینه‌سازی نمایش محصول کمک می‌کند.

ثبت نهایی و بررسی محصول

پس از اطمینان از صحت تمام اطلاعات وارد شده، با کلیک روی دکمه “Record” در پایین صفحه، محصول شما برای بررسی اولیه توسط سیستم ارسال می‌شود. معمولاً این فرآیند بررسی بین 2 تا 24 ساعت زمان می‌برد. در صورت وجود هرگونه خطا یا نقص در اطلاعات، سیستم شما را از طریق ایمیل و بخش Notifications در حساب Merchant Center مطلع خواهد کرد. پس از تأیید، محصول شما آماده نمایش در تبلیغات شاپینگ گوگل ادز خواهد بود.

مطالعه بیشتر:  6 مزیت کاربردی که شما را عاشق " گوگل ادز ادیتور " می کند

قیمت‌گذاری تبلیغات شاپینگ گوگل ادز

پس از تنظیم محصولات برای کمپین شاپینگ، نوبت به تعیین استراتژی قیمت‌گذاری می‌رسد. برخلاف کمپین‌های سرچ گوگل که بر اساس کلمات کلیدی عمل می‌کنند، تبلیغات شاپینگ ساختار منحصر به فردی در قیمت‌گذاری دارد. در این سیستم، شما می‌توانید برای هر محصول به صورت جداگانه یا گروهی از محصولات قیمت پیشنهادی تعیین کنید. برای قیمت‌گذاری محصولات در تبلیغات شاپینگ این چند نکته را رعایت کنید:

  • محصولات را بر اساس معیارهای مهمی مانند حاشیه سود، سطح رقابت و ارزش هر محصول گروه‌بندی کنید.
  • از گروه “Everything Else” در گوگل برای محصولاتی که در دسته‌بندی‌های اصلی جای نمی‌گیرند استفاده کنید.
  • برای محصولاتی که حاشیه سود بیشتری دارند، قیمت پیشنهادی بالاتری در نظر بگیرید.

ابتدا از گروه‌بندی‌های ساده شروع کنید و در ادامه با آزمون و خطا قیمت‌گذاری خود را بهبود دهید.

مزایای کمپین شاپینگ گوگل ادز

کمپین شاپینگ مزایای بسیاری را برای فروشگاه‌های اینترنتی (به خصوص فروشگاه‌های کوچک) به همراه دارد. متاسفانه امکان استفاده از شاپینگ ادز در کشور ما وجود ندارد اما بد نیست که با مزایای مختلف این کمپین‌ها آشنا باشید.

  • نمایش جذاب و بصری محصولات: محصولات با عکس، قیمت، نام فروشگاه و تمامی جزئیات لازم نمایش داده می‌شوند و این امر باعث می‌شود کاربران به‌راحتی بتوانند محصولات را مقایسه کنند و برای خرید تصمیم بگیرند.
  • هدف‌گیری دقیق مخاطب بر اساس رفتار کاربران: تبلیغات بر اساس جستجوهای مرتبط کاربران با محصولات شما نمایش داده می‌شوند. گوگل از داده‌های محصولات (Google Merchant Center) برای تطبیق تبلیغات با نیاز کاربران استفاده می‌کند.
  • افزایش نرخ تبدیل (Conversion Rate): تبلیغات شاپینگ گوگل ادز معمولاً نرخ تبدیل بالاتری نسبت به تبلیغات متنی دارند، زیرا کاربران دقیقا خود محصول را می‌بینند و برای خرید اقدام می‌کنند.
  • کاهش هزینه کلیک (CPC) نسبت به تبلیغات متنی: در بسیاری از موارد، هزینه هر کلیک در تبلیغات شاپینگ کمتر از تبلیغات متنی است، زیرا رقابت در این نوع تبلیغات گوگل متفاوت است.
  • امکان نمایش بیشتر: تبلیغات شاپینگ در نتایج جستجوی گوگل، تب Shopping، شبکه نمایشی گوگل (GDN) و حتی یوتیوب نمایش داده می‌شوند.
  • مناسب برای موبایل: بیشتر جستجوهای مربوط به محصولات در موبایل انجام می‌شود و تبلیغات شاپینگ به شکل ریسپانسیو و بهینه شده برای موبایل نمایش داده می‌شوند.
  • مدیریت آسان از طریق Google Merchant Center: به راحتی می‌توانید لیست محصولات خود را به‌روزرسانی کرده، موجودی و قیمت را تغییر داده و تبلیغات را بهینه‌سازی کنید.

اگر مدیر یا صاحب یک کسب و کار بین‌المللی هستید که امکان استفاده از تبلیغات خرید گوگل ادز را دارد، خود را از این مزایا بی‌بهره نکنید.

نکات کلیدی برای موفقیت در تبلیغات شاپینگ گوگل

سیستم شاپینگ گوگل از الگوریتم‌های هوشمند برای تطبیق محصولات با جستجوهای کاربران استفاده می‌کند. در نتیجه برای موفقیت در این نوع تبلیغ گوگل، باید چند نکته را رعایت کنید.

استفاده از توضیحات جذاب و دقیق

توضیحاتی که برای محصول و تبلیغ می‌نویسید، باید بتواند مشتری را به خرید تشویق کند. پس به این نکات توجه کنید:

  • عنوان محصول را با عبارات توصیفی و جذاب بنویسید.
  • از کلمات کلیدی منفی برای فیلتر کردن جستجوهای نامربوط استفاده کنید.
  • لینک‌های محصولات باید همواره فعال و قابل دسترس باشند.
  • از ریدایرکت‌های غیرضروری خودداری کنید.
  • صفحات محصول باید به سرعت لود شوند (زیر 3 ثانیه).

توضیحات را به گونه‌ای بنویسید که در کنار پاسخ به نیاز مشتری، انگیزه خرید نیز ایجاد کند و فراموش نکنید که محتوای صفحه باید دقیقاً با اطلاعات تبلیغ تطابق داشته باشد.

تنظیم قیمت رقابتی نسبت به بازار

مواردی که در این قسمت ذکر می‌کنیم برای کسب و کارهای بین‌المللی اهمیت ویژه‌تری دارند.

  • اطلاعات قیمت و موجودی باید برای هر کشور به صورت جداگانه و دقیق ثبت شود.
  • هر بازار نیازمند کمپین مستقل با تنظیمات ارزی و زبانی خاص خود است.
  • نرخ تبدیل ارزها باید به روز و دقیق محاسبه گردد.
مطالعه بیشتر:  راهنمای استفاده از تبلیغات گوگل ادز برای وکلا

قیمت‌گذاری را بر اساس داده‌های به دست آمده انجام دهید و بدون دلیل اقدام به تعیین قیمت نکنید. سعی کنید با ایجاد قیمت‌های رقابتی توجه مشتریان را جلب کنید.

بهینه‌سازی تصاویر محصولات

برای بهینه‌سازی تصاویر محصولات حتما به این نکات توجه کنید. چرا که استفاده از تصاویر باکیفیت، نرخ کلیک را تا 30% افزایش می‌دهند.

  • از تصاویر با رزولوشن بالا (حداقل 800×800 پیکسل) استفاده کنید.
  • پس‌زمینه سفید و نورپردازی حرفه‌ای داشته باشند.
  • تصویر باید بدون هرگونه واترمارک یا عناصر تبلیغاتی جانبی باشند.
  • عکس دقیقا با محصول واقعی مطابق باشد.

پس راز موفقیت تبلیغات گوگل شاپینگ چیست؟ رعایت همین نکاتی که در این قسمت از مقاله بیان کردیم.

اشتباهات رایج در تبلیغات شاپینگ گوگل

اگر در حال اجرای کمپین‌های تبلیغاتی شاپینگ در گوگل هستید، باید بدانید که کوچک‌ترین خطا می‌تواند به کاهش فروش، افزایش هزینه و حتی ساسپند شدن شما منجر شود. در این مقاله به مهم‌ترین اشتباهات رایج در تبلیغات گوگل شاپینگ می‌پردازیم که دانستن و پرهیز از آن‌ها می‌تواند موفقیت کمپین‌های شما را تضمین کند.

عدم آپدیت موجودی انبار

یکی از بزرگ‌ترین اشتباهات در مدیریت کمپین‌های گوگل شاپینگ چیست؟، عدم به‌روزرسانی منظم موجودی محصولات! اگر کاربری روی تبلیغ شما کلیک کند و محصول موجود نباشد، نه تنها هزینه تبلیغات شما هدر می‌رود، بلکه تجربه کاربری ضعیفی رقم می‌زنید که می‌تواند نرخ تبدیل شما را به شدت کاهش دهد. گوگل هم این موضوع را زیر نظر دارد و ممکن است تبلیغ شما را کمتر نمایش دهد یا حتی حساب Merchant Center شما را محدود کند.

قیمت‌گذاری غیررقابتی

یکی از ویژگی‌های مهم تبلیغات شاپینگ این است که کاربران می‌توانند مستقیما قیمت محصولات را باهم مقایسه کنند. اگر قیمت محصول شما بالاتر از میانگین بازار باشد و هیچ ویژگی خاصی (مثل گارانتی بیشتر، ارسال رایگان یا هدیه) نداشته باشد، احتمال کلیک کاربر و خرید به شدت کاهش می‌یابد. الگوریتم گوگل هم تمایل بیشتری به نمایش محصولات با قیمت بهتر دارد.

اطلاعات ناقص یا نادرست در مورد محصول

اگر اطلاعات محصول مانند عنوان، دیسکریپشن، تصاویر یا ویژگی‌های آن ناقص و اشتباه باشند، گوگل ممکن است تبلیغ شما را رد کرده و عملکرد کمپین به شدت افت کند. مثلا اگر عنوان محصول ناواضح یا تصویر بی‌کیفیت باشد، کاربر روی تبلیغ رقیب شما کلیک خواهد کرد. حتی اطلاعات جزئی نادرست (مثل رنگ یا سایز اشتباه) می‌تواند به بازگشت سفارشات و نارضایتی مشتریان منجر شود و این موضوع در ادامه به چهره برند شما آسیب خواهد زد.

راهنمای بهبود کمپین شاپینگ گوگل ادز

مدیریت و تلاش برای بهبود کمپین‌های تبلیغات گوگل ادز، از ساختن آن‌ها نیز مهم‌تر است. به همین جهت قصد داریم چند سناریوی ساده و پر تکرار در کمپین‌های شاپینگ را در جدول زیر به شما ارائه کنیم و به شما آموزش دهیم که در زمان مواجهه کمپین شما با یکی از این شرایط، چه باید بکنید.

سناریوداده‌های مربوطهراه حل
کلیک زیاد ، فروش کمCTR خوب ولی Conversion پایینبهبود صفحه لندینگ/ قیمت‌گذاری رقابتی‌تر
نمایش پایین آگهیImpressions کمتغییر در قیمت‌گذاری یا بهبود کیفیت فید
هزینه بالا بدون سوددهیCPA زیادتر از سود محصولفیلتر کردن محصولات با سود کم / هدف‌گیری بهتر

به عنوان کسی که با تبلیغات خرید گوگل ادز آشنا است یا حتی قصد دارد همچین کمپینی را مدیریت کند، باید با انواع سناریوهای موجود آشنایی کامل داشته باشید. این سه مورد تنها چند نمونه ساده هستند که به شما کمک می‌کنند مشکل کمپین خود را شناسایی و آن را برطرف کنید.

اهمیت صحت اطلاعات محصول در تبلیغات شاپینگ گوگل

صحت اطلاعات وارد شده در مورد محصولات، مهم‌ترین نکته در تبلیغات شاپینگ است. هرگونه تناقض بین اطلاعات ارائه شده به گوگل (در مرچنت سنتر) و محتوای واقعی سایت شما (مثل تفاوت قیمت یا وضعیت موجودی)، می‌تواند منجر به توقف نمایش تبلیغات در گوگل شود. این سیستم به‌طور مداوم اطلاعات را راستی آزمایی و کوچکترین ناسازگاری را شناسایی می‌کند. در نتیجه برای موفقیت در این تبلیغات، باید اطلاعات محصول را به‌صورت منظم آپدیت کنید.

تبلیغات شاپینگ گوگل ادز با جیمکس

تبلیغات شاپینگ گوگل ادز یعنی در زمان درست، در مکان درستی باشید. هرچند راه‌اندازی این کمپین‌ها برای سایت‌های داخلی ایران ممکن نیست، اما اگر یک وبسایت خارجی دارید و در سطح بین‌الملل فعالیت می‌کنید، می‌توانید از خدمات تبلیغ در گوگل جیمکس ادز برای ساخت و مدیریت این کمپین‌های تبلیغاتی استفاده کنید. با این کار در مدت زمان کوتاهی، فروش خود را چندین برابر خواهید کرد.

سوالات متداول

تبلیغات شاپینگ گوگل ادز چیست؟

تبلیغات شاپینگ گوگل نوعی تبلیغ تصویری در نتایج جستجوی گوگل است که محصول را همراه با عکس، قیمت و مشخصات مستقیماً نمایش می‌دهد.

آیا راه‌اندازی کمپین شاپینگ گوگل ادز در ایران ممکن است؟

خیر، به دلیل محدودیت‌ها و تحریم‌های گوگل، راه‌اندازی کمپین شاپینگ برای سایت‌های ایرانی امکان‌پذیر نیست.

تصویر محصولات در کمپین شاپینگ باید به چه شکلی باشد؟

عکس محصولات این کمپین باید باکیفیت (حداقل ابعاد ۸۰۰x۸۰۰ پیکسل)، با پس‌زمینه سفید، و بدون واترمارک یا متن اضافه باشد.

تبلیغات شاپینگ گوگل برای چه کسب و کارهایی مناسب است؟

این تبلیغات برای فروشگاه‌های اینترنتی که محصولات فیزیکی قابل ارائه دارند، به خصوص در حوزه پوشاک، الکترونیک، لوازم منزل و زیبایی بسیار مناسب است.

کپی لینک پست
mobina

نظرات کاربران درباره پست 0 دیدگاه ثبت شده
نظرات خود را درباره این سرویس ثبت کنید

پرطرفدارترین مطالب این هفته

مشتریان شرکت تبلیغاتی جیمکس آشنا شوید

ChatGPT-4o قدرتی فراتر از نسل‌های پیشین | نسخه جدید چت جی پی تی 4
ChatGPT-4o قدرتی فراتر از نسل‌های پیشین | نسخه جدید چت جی پی تی 4

پس از گذشت چند ماه از آخرین آپدیت چت جی پی تی ۴ ، اکنون می توانیم شاهد آپدیت بهاری شرکت OpenAI به نام چت جی پی تی ۴o (ChatGPT 4o) باشیم. اگر فیلم Her را دیده باشید متوجه می شوید که...

رونمایی از قابلیت تماس و چت با ChatGPT در واتساپ
رونمایی از قابلیت تماس و چت با ChatGPT در واتساپ

حالا با گسترش دسترسی چت بات OpenAI ، امکان دریافت درخواست ها از واتساپ در این هوش مصنوعی فعال شده است. به این معنا که تمامی کاربران واتساپ میتوانند با استفاده از این...

کسب درآمد از یوتیوب شورت | آیا میتوان با ویدیو کوتاه در یوتیوب به درآمد رسید؟
کسب درآمد از یوتیوب شورت | آیا میتوان با ویدیو کوتاه در یوتیوب به درآمد رسید؟

اگر قصد کسب درآمد از یوتیوب را داشته باشید احتمالا این سوال ذهنتان را درگیر کرده است که آیا میتوان با ویدیوهای کوتاه هم به درآمدزایی رسید؟ حقیقت این است که طبق آپدیت...