بینگ ادز که این روزها با نام مایکروسافت ادز هم شناخته می شود یکی از پلتفرم های تبلیغاتی کلیکی است که ارزش بسیار زیادی در بین مدیران دیجیتال مارکتر سازمان ها دارد. آمار و ارقام نشان داده اند که تنها ۸٪ از افرادی که در جهان به دنبال جست و جوی چیزی هستند از موتور جست و جوی بینگ استفاده می کنند و این عدد بسیار کوچکی در برابر کاربران گوگل و سایر موتورهای جست و جو هستند. اما هنوز که هنوز است با وجود این تعداد کم کاربر؛ افراد بسیاری زیادی از سرویس های مایکروسافت ادز استفاده می کنند! حالا به نظرتان دلیل آن چیست؟ آیا اصلا تبلیغات در بینگ ارزش وقت و هزینه ی شما را دارد؟
در این مقاله قرار است کمی بیشتر با مایکروسافت ادز آشنا شویم و به سوال های شما در این باره دقیق تر پاسخ دهیم. پس تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.
بینگ ادز چیست؟
بینگ ادز یا همان تبلیغات در بینگ پلتفرمی است که از آن برای تبلیغات در موتورهای جست و جوی یاهو بینگ و AOI استفاده می شود. جالب است بدانید نتایج جست و جو در بینگ برای سیری اپل؛ کیندل آمازون و کورتانای مایکروسافت مورد استفاده قرار می گیرد. بینگ و گوگل عملا به عنوان دو رقیب سرسخت کاری شناخته می شوند. البته اگر نظر بچه های تیم تبلیغاتی ما را بخواهید بپرسید تبلیغات همزمان در هر دو پلتفرم می تواند بازده ی تبلیغات شما را چندین برابر کند.
بینگ ادز هم مانند گوگل ادز یک داشبورد ایجاد کمپین های تبلیغاتی است که شما می توانید با تنظیمات کمپین های مختلف تبلیغاتی به ازای کلیک کاربران بر روی تبلیغاتتان به بینگ هزینه پرداخت کنید.
در ادامه جزئیات بیشتری را درباره بینگ متوجه می شویم.
چرا مردم هنوز از بینگ ادز استفاده می کنند؟
یکم قبل تر به شما گفتم که فقط ۸٪ از افراد از موتور جست و جوی بینگ استفاده می کنند و این در برابر تعداد کاربران گوگل و یاهو و سایر مرورگرها تقریبا هیچ است. اما چرا سرویس بینگ ادز هنوز ارائه می شود و مردم بابت تبلیغات پول به مایکروسافت پرداخت می کنند؟ شما فکر می کنید دلیل آن چیست؟
در اینجا با هم چند دلیل بسیار محکم و قانع کننده برای استفاده از سرویس تبلیغاتی مایکروسافت وجود دارد. این شما و این هم دلایل ما:
- با نصف هزینه ای که برای تبلیغات گوگل صرف می کنید می توانید به مشتریان بیشتری در بینگ ادز دست پیدا کنید.
- تبلیغات مایکروسافت به میلیون ها فردی که از گوگل استفاده نمی کنند می رسد.
- تبلیغات مایکروسافت معمولا ۵۰٪ سی تی ار بیشتری دارد.
- هزینه هر کلیک در تبلیغات مایکروسافت ۳۳٪ کمتر از باقی پلتفرم هاست.
- تبلیغات در مایکروسافت ادز نرخ بازگشت سرمایه ی بالاتری برای تبلیغ کنندگان دارد.
- هزینه ی متوسط برای جذب مشتری حدودا ۳۰٪ کمتر است.
این ها خلاصه ای از دلایلی بود که چرا مردم هنوز هم از بینگ ادز به عنوان یک پلتفرم قدرتمند تبلیغاتی در کنار گوگل ادز و سایرین استفاده می کنند.
چه کسانی از بینگ استفاده می کنند؟
دلیل بسیار مهمی که باعث می شود شما از تبلیغات بینگ استفاده کنید این است که حدودا یک سوم از آمریکایی های مرفه ۴۵ تا ۵۴ ساله که میانگین درآمدشان در سال بالای ۱۰۰ هزار دلار است از بینگ به عنوان موتور جست و جوی خود استفاده می کنند.
دلیل عمده ی آن هم این است که تعداد بسیار زیادی از جامعه ی آماری بالا مایکروسافت edge را به عنوان مرورگر روی سرفیس های خود نصب می کنند و مایکروسافت Edge از موتور جست و جوگر بینگ برای انجام جست و جوهای خود استفاده می کند.
جالب است بدانید سیری اپل، کورتانای مایکروسافت، ایکس باکس، و الکسای آمازون (پرسشهای جستجوی تلفن همراه / صوتی) نیز از موتور جست و جوگر Bing استفاده میکنند.
تازه ۱۴۲ میلیون کاربر منحصر به فرد دسکتاپ هم فقط از Bing برای انجام جستجوهای خود استفاده می کنند. این آمار تقریبا ۳۸٪ از بازار دسکتاپ آمریکا را شامل می شود. این موضوع به این معنی است که اگر شما برای تبلیغات کسب و کار خود فقط از سرویس های تبلیغاتی گوگل یا سیار پلتفرم ها استفاده کنید؛ شانس داشتن چنین مشتریان مرفه و پولداری را از دست خواهید داد.
حالا اگر به صورت خلاصه بخواهم ویژگی های اصلی مخاطبان بینگ را لیست کنم:
- قدرت خرید بیشتر
- رنج سنی بالاتر
- تحصیل کرده
- متاهل و دارای فرزند
- درآمد بالاتر
با توجه به توضیحاتی که در بالا در خصوص ویژگی های افرادی دادیم که از بینگ استفاده می کنند شما خیلی راحت تر می توانید تصمیم بگیرید که برای فروش کدام کالا و خدماتتان بهتر است از بینگ ادز استفاده کنید.
برای مثال اگر قصد فروش ملکی به یک مدیر متاهل و پولدار را دارید احتمالا تبلیغات بینگ برایتان گزینه ی بسیار خوبی است.
مزایای استفاده از مایکروسافت ادز
پیش از این گفتیم که موتور جست و جوی بینگ به دلیل نوع کاربران متفاوتش و دستگاه هایی که به صورت پیش فرض از این مرور گر استفاده می کنند هنوز هم حجم بسیار زیادی از بازار تبلیغات جهانی را روی دوش دارد. اما در بخش مقاله قرار است مزایای مهم تری از بینگ ادز را بشناسیم:
۱. تبلیغات ارزانتر
یکی از مزایایی که بینگ ادز نسبت به سایر پلتفرم های تبلیغاتی دارد این است که هزینه ی تبلیغات در آن نسبت به رقبایش کمتر است. دلیل آن هم این است که رقابت کمتری در بینگ ادز وجود دارد و طبیعتا هزینه ی تبلیغات پایین تر است. این یعنی شما می توانید ترافیک بیشتری با هزینه ی کمتر با خودتان به سایت بیاورید.
۲. پشتیبانی عالی
راستش را بخواهید اگر چند سال پیش نظرم را درباره ی پشتیبانی مایکروسافت می پرسیدید می نشستم و برایتان زار زار گریه می کردم زیرا قبلا سیستم پشتیبانی بسیار افتضاحی داشت. اما بعدا با استخدام تیم های پشتیبانی اختصاصی این روند را تغییر داد و امروزه یکی از بهترین پلتفرم های پشتیبانی دنیا متعلق به بینگ ادز است. حتی می توانم ادعا کنم که در بعضی جاها خیلی بهتر از گوگل هم ساپورت می کنند و می توانند نیاز مشتری را خیلی فوری برطرف کنند.
۳. رابط کاربری آسان و مشابه گوگل
اگر تا به حال با پلتفرم گوگل ادز کار کرده باشید؛ احتمالا برایتان خیلی سخت است که به چیدمان یک پلتفرم تبلیغاتی دیگر عادت کنید. اگر مثل من مسیرتان از گوگل شروع شود و بخواهید به سمت فیس بوک ادز بروید احتمالا مدت زیادی طول خواهد کشید تا دستتان در آن راه بیفتد و بتوانید ارتباط برقرار کنید. حتی پنل های تبلیغاتی توییتر و لینکدین هم به همین شکل هستند و کار کردن با آن ها خیلی راحت نیست.
اما می توانم خیالتان را راحت کنم که پلتفرم بینگ ادز شباهت های بسیار زیادی به گوگل ادز دارد و اگر شما با گوگل ادز کار کرده باشید و در آن احساس راحتی کنید احتمالا با بینگ ادز هم خیلی زود دوست خواهید شد.
۴. شروع ساده ی تبلیغات
اگر قبل از شروع تبلیغاتتان در بینگ ادز حساب کاربری گوگل ادز داشته اید و یک بار در آن جا کمپین های تبلیغاتی خود را ست کرده اید؛ لازم نیست برای شروع تبلیغاتتان در بینگ همه ی آن تنظیمات را از اول بسازید!
بینگ احمق نیست و کاملا می توانید به او اعتماد کرده و کمپین های گوگل ادزتان را کپی کنید و در آنجا بگذارید.
مقایسه مایکروسافت ادز و گوگل ادز
می توانم خیالتان ا راحت کنم که تبلیغات در بینگ از خیلی از جهات می تواند به نفع شما باشد. اگر پیش از این دستی بر بازار تبلیغات کلیکی داشته اید و از هر دو پلتفرم استفاده باشید الان کاملا متوجه منظورم می شوید. اما خب من در این مقاله بیشتر قصد دارم بی طرف باشم و با بیان حقایق حسن نیتم را به شما ثابت کنم پس بیایید با هم تعدادی از ویژگی هایی که تفاوت بینگ ادز و گوگل ادز را نشان می دهند با هم مرور کنیم
هدفگذاری در لینکدین
شرکت مایکروسافت در سال ۲۰۱۶ پلتفرم لینکدین را به قیمت ۲۶ بیلیون دلار خرید. لینکدین بزرگترین پلتفرم اجتماعی b2b در جهان است. ۷۵۰ میلیون نفر از صاحبان بیزنس در سراسر دنیا در لینکدین فعالیت می کنند که ۱۸۰ میلیون از آن ها اینفلوئنسرهای حرفه ای هستند. حالا با این آمار و ارقام به نظرتان لینکدین بهترین جا برای تولید سرنخ های تبلیغاتی نیست؟
حالا چرا این موضوع را در قسمت مقایسه ی بینک ادز و گوگل ادز بیان کردیم؟ دلیل آن ساده است: گوگل امکان هدف گذاری تبلیغات لینکدین را ندارد و این دیتایی است که فقط مایکروسافت ادز آن را در اختیار دارد.
خارج از لینکدین مایکروسافت ادز تنها پلتفرم تبلیغاتی است که امکان هدفگذاری پروفایل لینکدین را دارد. یعنی شما می توانید تبلیغاتتان را تنظیم کنید و مایکروسافت ادز بر اساس ویژگی های شخصی افراد اعم از سن درآمد و جایگاه شغلی تبلیغات شما را به آن ها نشان خواهد داد.
سرچ ویدیویی
سرچ ویدیویی آینده ی سرچ جهانی است. گوگل این موضوع را می داند و چندین سال است که دارد برای یوتیوب تبلیغ می کند! چرا؟ چون گوگل در سال ۲۰۰۶ یوتیوب را خریده است و آینده ی سرچ ویدیویی را از آن خود کرده است.
بینگ هم این موضوع را می داند! بینگ با اینکه موتور جست و جوی ارزشمند یوتیوب را به عنوان دارایی های خاص خودش ندارد و نمی تواند در آن انحصاری تبلیغ کند اما رابط کاربری بسیار هوشمندانه ای برای نشان دادن ویدیوهایش طراحی کرده است که بسیاری از کاربران اعتراف کرده اند که آن را به گوگل ترجیح می دهند.
آفرین بینگ عزیزم!
بینگ به جای این که مانند گوگل یک لیست عمودی از ویدیوها به همراه تامبنیل هایشان ارائه دهد؛ شبکه ای از تصاویر کوچک و بزرگ را به کاربر نمایش می دهد که کاربر می تواند پیش از ورود به ویدیو پیش نمایشی از همه ی آن ها را ببیند.
چیزی که روشن است این است که بینگ با وجود تمامی اقدامات بالا هنوز در حوزه ی تبلیغات ویدیویی از گوگل خیلی عقب تر است. بینگ حتی در بازه ای نسخه ی آزمایشی تبلیغات ویدیویی را در اختیار کاربران قرار داد اما هیچ وقت آن طور که باید و شاید مورد توجه قرار نگرفت.
با این حال با سابقه ای که بینگ از خودش نشان داده است تصور این که در آینده ای نزدیک تحولی در تبلیغات ویدیوی اش ایجاد کند خیلی دور از دسترس نیست.
تکمیل خودکار عبارت جست و جو شده
برای کسانی که به دنبال این هستند که موتور جست و جوگر در هنگام جست و جو کمکشان کند و به آن ها پیشنهاداتی را ارائه دهد؛ بینگ دوست بسیار خوبی می شود. بینگ در هنگام جست و جوی عبارت ۸ عبارت پیشنهادی را به کاربر نمایش می دهد و این در حالتی است که گوگل فقط ۴ عبارت – آن هم به زور- ارائه می دهد. برای دیجیتال مارکترها این موضوع دارای اهمیت بسیار زیادی است زیرا به فرآیند سرچ کلمه کلیدی آن ها کمک بسیار شایانی می کند.
امکانات اضافی
گوگل در بسیاری از جهات بینگ را شکست می دهد. برای مثال گوگل دارای قابلیت جست و جوی صوتی و جست و جو به کمک عکس است که متاسفانه بینگ نمی تواند این کارها را انجام دهد.
همچنین گوگل قابلیت یکپارچه سازی با تمام سرویس هایش را در اختیار کاربران قرار می دهد (یکپارچه سازی جیمیل با حساب کاربری گوگل؛ پلتفرم تبلیغاتی گوگل ادز و کلندر و سایر امکانات) که بینگ باز هم نمی تواند توقعات کاربرانش را در این موضوع برآورده کند.
اما خب از طرف دیگر بینگ به کاربرانش امکانات جالب و منحصر به فردی می دهد که یکی از آن ها اهدای جوایز است:
بله درست شنیدید! بینگ به شما بابت جست و جوی روزمره ای که انجام می دهید جایزه میدهد! این جایزه ممکن است فیلم؛ بازی یا موسیقی رایگان باشد که به ازای استفاده ی شما از این موتور جست و جوی دوست داشتنی در اختیارتان قرار میگیرد.
شما می توانید اسم آن را رشوه یا هر چیز دیگری بگذارید اما به نظر من نامش تجارت است و بینگ سعی می کند با دادن این جوایز کاربران بیشتری را به سمت خودش جذب کند.
هدفگذاری برای تبلیغات موبایلی
یکی دیگر از ویژگی های منحصر به فرد تبلیغات در بینگ این است که شما می توانید هدفگذاری منحصر به فردی برای تبلیغات موبایلتان داشته باشید. هدف گذاری تبلیغات موبایلی برای گوگل ادز خیلی محدود شده است و شما می توانید تنها با افزایش هزینه ی کلیک از گوگل بخواهید که نمایشتان را در موبایل قوی تر کند. اما بینگ به گونه ای کاملا متفاوت در این زمینه عمل می کند و پلتفرمی کاملا جداگانه را برای تبلیغات موبایلی شما تدارک دیده است که میتواند تمامی نیاز های شما را برطرف کند. شما حتی به وسیله ی این پلتفرم می توانید مشخص کنید فقط کاربران اندروید تبلیغات شما را ببینند.
کلام پایانی
در این مقاله تلاش کردیم که به صورت کامل مایکروسافت ادز را به شما معرفی کنیم و به صورت کامل آن را برای شما توضیح دهیم. همچنین مزایا و معایب این پلتفرم تبلیغاتی را با یکدیگر بررسی کردیم و قابلیت ها و امکانات آن را به صورت کامل با گوگل هم مقایسه کردیم. شما به عنوان دیجیتال مارکتر یک کسب و کار آنلاین لازم است که کار با همه ی پلتفرم های تبلیغاتی از جمله گوگل ادز و مایکروسافت ادز را یاد بگیرید. امیدوارم که این مقاله ی ما توانسته باشد اطلاعات ارزشمندی را در اختیار شما بگذارد.
اگر سوالی در خصوص مایکروسافت ادز داشتید در کامنت با ما درمیان بگذارید. کارشناسان ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما پاسخ خواهد داد.
امیدوارم که از خواندن این مقاله لذت برده باشید.