نمی توان انکار کرد که بازاریابی ویدئویی در چند سال گذشته در حال افزایش بوده است و محبوبیت و در دسترس بودنش برای برندها نیز بیشتر شده است. در حالی که پلتفرم‌های محبوبی مانند تیک تاک، فیس‌بوک و اینستاگرام و یا وب‌سایت شما مکان‌های عالی برای سرمایه‌گذاری هستند، ایجاد یک کانال یوتیوب ممکن است بهترین مکان برای تبلیغ برند شما باشد زیرا افراد هر روز یک میلیارد ساعت را صرف تماشای ویدیو در این پلتفرم می‌کنند. در ادامه با مطلب ۱۰ روش برای پیشرفت کانال یوتیوب همراه ما باشید.

از یوتیوب اغلب به عنوان «دومین موتور جستجوی بزرگ جهان» یاد می‌شود. اگر چند ترفند را بشناسید و اصول ساخت ویدیوهای خلاقانه را بدانید می‌توانید به افراد کمک کنید محتوای شما را به سرعت پیدا کنند. در اینجا 10 مورد از بهترین نکات برای رشد کانال یوتوب شما را آورده‌اید.

البته اگر هنوز کانال یوتیوب خودتان را نساخته‌اید، می‌توانید اینجا کلیک کنید و از راهنمایی‌های این مقاله نهایت استفاده را ببرید.

1. ویدیوهای خود را حول یک کلمه کلیدی یا موضوع تولید کنید

تولید ویدیوی خود بر اساس یک موضوع یا کلمه کلیدی، بهترین راه برای افزایش ترافیک و تعداد مخاطبان یوتیوب شما است. بازاریابانی که سئو را نمی‌دانند این قدم را برای رتبه‌ گرفتن ویدیوهایشان از دست می‌دهند. اما اگر می‌خواهید ویدیوهای شما بیشترین تعداد بیننده را داشته باشند، بسیار مهم است که آن را رعایت کنید. از ابزار کلمه کلیدی مانند KeywordTool.io که مخصوص یوتیوب است استفاده کنید تا بیشترین جستجوی کلمات کلیدی را در قسمتی که می خواهید هدف قرار دهید پیدا کنید.

کلمه کلیدی

مهم است که کلمه کلیدی خود را پیش از تولید محتوای ویدیویی خود انتخاب کنید زیرا به شما کمک می کند بهترین اطلاعات را حول آن موضوع خاص جمع آوری کنید. همچنین به شما کمک می کند تا به یاد داشته باشید که کلمه کلیدی خود را به طور طبیعی در سراسر محتوا بگنجانید تا وقتی زیرنویس اضافه می شود یوتوب متوجه آنها بشود. پس از انتخاب یک کلمه کلیدی، ویدیوهایی را که در حال حاضر برای آن موضوع رتبه بالایی دارند را بررسی کنید تا مطمئن شوید که از نظر هدف در مسیر درستی قرار دارید و همیشه عنوان و توضیحات خود را بهینه سازی کنید. با این کار ترافیک جستجوی بیشتری با سئو در یوتیوب ایجاد خواهید کرد.

2. استفاده مجدد از محتوای با عملکرد بالا

مطمئناً بهترین راه برای رشد کانال یوتیوب شما تولید و توزیع محتوای عالی است. اما این محتوا همیشه نباید از صفر ساخته شود. برخی از بهترین ویدیوهای شما را می توان از محتوای جذاب، ارزشمند، مفید و کاربردی که قبلاً تهیه کرده اید استخراج کرد.

بسیاری از مردم برای یافتن پاسخ‌ها و آموزش‌های “چگونه…؟” به یوتوب مراجعه می‌کنند، به‌خصوص در طی پاندمیک COVID-19 که در آن افراد تنها در طول یک سال، 4 میلیارد ساعت ویدیوی «چگونه…؟» را تماشا کردند. بنابراین تولید محتوایی که مشکلات مخاطبان شما را حل کند، راه بسیار خوبی برای افزایش ترافیک است. برای پیدا کردن وبلاگ‌ها، راهنماها و سایر محتواها با کارایی بالا که در حال حاضر دارید، یک حسابرسی محتوا انجام دهید و به چگونگی استفاده مجدد از آنها برای ایجاد ویدیوهای مرتبط و جذاب فکر کنید.

به خاطر داشته باشید که موفق ترین ویدئوها در یوتیوب معمولا بین یک تا پنج دقیقه طول می کشند، بنابراین فکر نکنید که مجبورید فیلم بسازید یا رمان بنویسید. ویدیوها را کوتاه، شیرین و جذاب نگه دارید.

3.با مخاطبان خود درگیر شوید

مهم است که این واقعیت را نادیده نگیریم که یوتیوب یک کانال رسانه اجتماعی است و بنابراین نیاز به تعامل اجتماعی دارد. اگر بدون تشویق به نظر دادن و گفتگو ویدیوها را پست کنید، یک ترفند را از دست داده اید.

یوتیوب به کانال‌هایی که درگیری با مخاطب بالا دارند پاداش می‌دهد. از جمله زمان کلی صرف شده در کانال، زمان تماشا، پسندیدن و نپسندیدن، و مهم‌تر از همه، نظرات. بنابراین سعی کنید به هر نظری که دریافت می کنید پاسخ دهید (در صورت امکان) و کاربران را تشویق کنید تا با پیام های صوتی/بصری درگیر شوند.

همچنین می‌توانید برای بازدید از کانال‌های دیگر و تعامل وقت بگذارید، اینها می‌توانند برندهایی مشابه برند شما یا تنها برندهای مورد تحسین شما باشند. همیشه منتظر نمانید تا مخاطب قدم اول را بردارد. سؤالات یا نظراتی را ارسال کنید که مربوط به محتوا باشند و سطح درگیری مخاطبان را بالاتر ببرند. یا اینکه از مخاطبان بخواهید بگویند در آینده علاقه دارند چه نوع محتوایی در کانال شما ببینند.

4. برای پیشرفت کانال بِرَند شوید

بنابراین ممکن است محتوای شما عالی باشد، اما آیا کانال شما جذاب به نظر می رسد؟ اگر می خواهید بازدیدکنندگان کانال یوتیوب شما را جدی بگیرند و سابسکرایب کنند، باید حرفه ای به نظر برسید.

قوی سازی نام تجاری اجتماعی سازمان شما به کاربران کمک می کند فورا محتوای شما را تشخیص دهند. اگر یک وبلاگ یا وب سایت دارید، احتمالاً قبلاً نوعی ظاهر و فضا برای متمایز کردن خود از سایر افراد و یا شرکت ها فراهم کرده‌اید. بنابراین منطقی است که آن نام تجاری را به کانال یوتوب خود منتقل کنید. در اینجا نمونه ای از غول بازی سازی نینتندو، با 8.12 میلیون مشترک (سابسکرایبر) می‌بینید. آنها محتوایی بسیار عالی در رابطه با بازی ها و کنسول ها ارائه می دهند و تولید کننده ویدیوهای کوتاهی از گیم پلی و پشت صحنه‌های کوتاه هستند.

پیشرفت کانال یوتوب

علاوه بر برندسازی بصری، فراموش نکنید که URL های شخصی سازی شده را به سربرگ کانال خود اضافه کنید. یک بیوگرافی جالب در مورد اینکه چه کسی هستید و ویدیوهایتان در مورد چیست نیز بنویسید.

5. ویدیوهای یوتیوب خود را در کانال های اجتماعی دیگر تبلیغ کنید

یکی از نکات شگفت انگیز در مورد رسانه های اجتماعی این است که می توانید محتوا را از طریق کانال های مختلف تبلیغ کنید. تبلیغ ویدیوهای یوتیوب در سایر کانال های اجتماعی ساده ترین راه برای افزایش مخاطب و پیشرفت کانال یوتیوب است.

با توجه به Digital 2021: Global Overview Report، همپوشانی قابل توجهی در کاربران در پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی وجود دارد و یوتوب شاهد مشارکتی عظیم، بیش از 90٪، در بین کاربران همه کانال‌های برتر است. این به این معنی است که وقتی صحبت از فعالیت‌های بازاریابی و تعامل به میان می‌آید، نمی‌شود آن را نادیده گرفت.

کانال های اجتماعی

پس به این فکر کنید که در چه شبکه‌های اجتماعی عضو هستید؟ فیس بوک، لینکدین، اینستاگرام، تیک تاک؟ گزینه های زیادی برای انتخاب و ایده های عالی زیادی برای ویدیوهای شبکه‌های اجتماعی وجود دارند. و اگر کانالی (مانند فیس بوک) داشته باشید که بخواهید مستقیماً ویدیوها را در آن پست کنید، همیشه می توانید یک تیزر برای ویدیوی کامل در یوتوب ایجاد کنید تا تعامل بهینه را در همه کانال هایتان داشته باشید. همچنین، وبلاگ خود را فراموش نکنید. شما می توانید ویدیوهای خود را در آنجا نیز منتشر کنید. و اگر پادکست دارید، می‌توانید آن را کاملاً با کانال یوتوب خود هماهنگ سازید.

6. خودی نشان دهید و متمایز باشید

اگر یوتوب را خودتان و یا به عنوان بخشی از یک سازمان کوچک اداره می کنید، شخصی سازی کانال با شرکت در ویدیوها می تواند بسیار برایتان مفید باشد. وقتی چهره ای را برای یک برند نشان می دهید، مخاطبانتان می‌توانند راحت تر با شما به عنوان یک شخص ارتباط برقرار کنند. این امر به ویژه برای ولاگرها، مربیان تناسب اندام، زندگی یا کسب و کار، و سرمایه گذاران انفرادی مهم است.

نیازی نیست چهره‌تان در هر ویدیویی که تولید می‌کنید باشد. اما باید آنقدر دیده شوید تا مخاطبان خود را درگیر کنید. علاوه بر این، اگر نوعی مربی هستید یا چیزی را تدریس می‌کنید، از عکستان در کانال خود استفاده کنید (نه لوگوی خود).

7. از تامبنیل‌های جذاب و کارت‌های یوتیوب استفاده کنید

ممکن است مسأله‌ی کوچکی به نظر برسند، اما تامبنیل‌ها می توانند در پیشرفت کانال یوتیوب تأثیر بالایی داشته باشند. یوتیوب ویدیوهای دیگر را از طریق ریز تامبنیل‌ها در نوار کناری خود تبلیغ می کند، بنابراین بهتر است ویدیوهای شما در میان این بسته برجسته به نظر برسند.

همین امر در مورد جستجوی یوتیوب نیز صدق می کند. ویدیوهایی با عنوان جذاب و تامبنیل‌ جذاب معمولاً رتبه بالاتری دارند، حتی اگر محتوایشان به خودی خود آنقدر ارزشمند نباشد. چرا که نرخ کلیک (CTR) آنها بالاتر است. برای بالا بردن CTR، از تاکتیک‌هایی مانند مناطق هایلایت شده، فِلش‌ها، متن بزرگ و تصاویر غیرمنتظره یا چشم‌نواز استفاده کنید.

پیشرفت کانال یوتوب

ما می دانیم که یوتوب به کانال هایی که بینندگان را طولانی تر در صفحات خود نگه می دارند، پاداش می دهد. این میانگین زمان‌ تماشا (average watch time) به این معنی است که مردم با محتوای شما درگیر هستند. (با استفاده از تجزیه و تحلیل یوتوب می توانید ببینید افراد چقدر در ویدیوهای شما وقت سپری می‌کنند). با افزودن کارت‌های یوتیوب، می‌توانید لینک‌هایی به ویدیوهای دیگر یا مرتبط را دقیقاً در نقطه‌ای که تماشای کاربرات به پایان می‌رسد، اضافه کنید. انواع مختلفی از کارت برای انتخاب وجود دارد، مانند پلی لیست، نظرسنجی یا دونیشن، و می توانید از 5 کارت در هر ویدیو که به صورت یک جعبه مستطیلی یا تیزر در گوشه سمت راست ویدیو ظاهر می شود، استفاده کنید. اگرچه کاربران ممکن است آن ویدیویی را که تماشا می کنند رها کنند، اما به محتوای دیگر شما هدایت می شوند و در کانال شما باقی می مانند و رتبه شما را افزایش می دهند.

8. تعداد مشترکان (سابسکرایبرها) خود را افزایش دهید.

یکی از راه‌های پیشرفت کانال یوتوب واینکه مطمئناً شوید که بینندگان با کانال شما درگیر هستند زمانی است که برای دیدن ویدیوهای جدید «سابسکرایب» می‌کنند. در هر ویدیویی که آپلود می کنید از بینندگان بخواهید سابسکرایبر کانال شما شوند و با کاربران مشترک فعلی خود نیز ارتباط تنگاتنگ برقرار کنید. (میتوانید از اینجا لیست سابسکرایبر‌های خود را ببینید).

سابسکرایب

هرگز سابسکرابیر نخرید. این فقط تعامل شما را کاهش می دهد و در دراز مدت به اعتبار حساب شما آسیب می رساند. به یاد داشته باشید، اگر از بینندگان خود نخواهید مشترک شوند، ممکن است تعداد زیادی فالوور بالقوه را از دست بدهید. از این گذشته، هر چه تعداد سابسکرایبر بیشتری داشته باشید، شانس بیشتری برای افزایش زمان تماشا در یوتیوب خواهید داشت.

9. فرکانس آپلود کردن ویدیوهای خود را بالا ببرید

این ممکن است در ابتدا ترسناک به نظر برسد، اما برای افزایش مخاطبان خود، باید تعداد پُست‌های خود را به حداقل یک ویدیو در هفته افزایش دهید. نگران نباشید؛ برای انجام این کار به یک شرکت طراحی یا شرکت تبلیغاتی بزرگ نیاز ندارید. اسمارت فون‌های امرزوی توانایی ضبط ویدیویی عالی را ارائه می‌کنند و ابزارهای مختلفی وجود دارند که ویرایش ویدیوها را برای تولید محتوای ویدیویی با بودجه کم ممکن می‌سازند. ثبات قدم از اهمیت بالایی برخوردار است. سعی کنید هر روز یا هفته در زمان مشخصی پست ارسال کنید (بسته به فرکانس کاری)، و مشترکین خود را در رابطه با زمان آپلود شدن ویدیوهای جدید باخبر نگه دارید. به برنامه خود پایبند باشید.

10. متخصص ویدیوهای سوشال‎‌مدیا (و یوتوب) شوید

قدرت ویدیو به عنوان یک نوع از محتوا می‌تواند متفاوت باشد. با توجه به گزارش The State of Video Marketing، 86 درصد از کسب و کارها از ویدیو به عنوان یک ابزار بازاریابی استفاده می کنند و 87 درصد از بازاریابان ROI مثبت در عملکرد آن گزارش می دهند. از آنجایی که مخاطبان محتوای تصویری بیشتر شده‌اند و پلتفرم‌هایی مانند TikTok محبوبیت بیشتری پیدا کرده‌اند، بازاریابان باید نقش ویدیو و نحوه استفاده مؤثر از آن را در تمام کانال‌های رسانه‌های اجتماعی درک کنند.

دوره‌های آموزشی زیادی در رابطه با پیشرفت کانال یوتیوب در فضای آنلاین وجود دارند که به شما یاری خواهند داد محتوای ویدیویی خود را با کیفیتی مثال زدنی تولید کنید. فراموش نکنید که داشتن تجهیزات مناسب هم فاکتور بسیار با اهمیتی در تولید محتوای ویدیویی خوب است.

کانال یوتیوب شما همچنین می‌تواند به منبع درآمد شما تبدیل شود و ما در جیمکس ادز به شما یاری خواهیم داد این درآمد را نقد و مدیریت کنید. برای مطالعه در این مورد سری به مقاله‌ی زیر بزنید: