موقعیتی را در نظر بگیرید که شما در حال ساخت یک وبسایت جدید هستید. قطعا دارید این وبسایت را برای یک کسب و کار و پروژه ای میزنید و برایش برنامه های زیادی دارید که یکی از مهمترین آن ها این است که آن را به رتبه های اول گوگل بیاورید . ولی خب از کجا می خواهید مطمئن شوید که سایت شما با استاندارد های سئو سازگار است و می تواند به راحتی به لینک های ابتدایی گوگل برسد؟ این دقیقا همان دلیلی است که ما شروع به نوشتن این مقاله برای شما کرده ایم تا با شروع سئو وب سایت جدید آشنا شوید!
در این مقاله قرار است با هم یاد بگیریم که چه قدم هایی را لازم است برای سئوی یک وب سایت تازه تاسیس بردارید و چه کارهایی باید انجام دهید که وبسایت شما جایگاه خوبی را بتواند در گوگل کسب کند.
پس در ادامه ی این مقاله همراه ما بمانید.

اهمیت سئو یک وبسایت تازه تاسیس

می دانید اشتباه بیشتر کسب و کارهای آنلاین این روزها در کجاست؟ این است که از همان ابتدا فکر فردایشان را نمی کنند و فقط جلوی پایشان را می بینند. بگذارید یک مثال برایتان بزنم چرا که اصل و کلیت این مقاله بر اساس همین مثال ها نوشته شده است.
فرض کنید صاحب یک کسب و کار برای دریافت خدمات سئو پیش شما آمده است و از شما راهنمایی می خواهد. حالا مشکل او کجاست؟ این است که موارد فنی و محتوایی بسیار زیادی وجود دارد که در سایت او مشکل دارد و اگر از همان ابتدا حواسش به این موارد بود الان لازم نبود این همه هزینه و سرمایه و زمان را صرف این موضوعات کند. آن ضرب المثل را یادتان هست که گفته اند: خشت اول را چون نهد معمار کج؛ تا ثریا می رود دیوار کج؟؛ این ضرب المثل دقیقا گویای وضعیت این کارفرمای بیچاره است.
اگر از همان ابتدا سایتش را به دست یک کاربلد می سپرد و یک مشاوره ی درست و حسابی بابت سئو وب سایت جدید خود دریافت می کرد دیگر لازم نبود الان کاسه ی چه کنم چه کنم دستش بگیرد. چون از همان ابتدا ساختار وبسایتش را می توانست درست بچیند و هر تلاشی که بعدا در راستای بهینه سازی سئو و وبسایتش انجام می داد نتیجه ی چندین برابری می داد.

اهمیت سئو وب سایت جدید

اقدامات لازم جهت سئو وب سایت جدید

در این بخش با هم مهمترین اقدامات لازم برای سئوی یک وب سایت تازه تاسیس را با یکدیگر مرور می کنیم:

نام دامنه ی مختصر و مفید انتخاب کنید

توجه داشته باشید که اولین چیزی که سایت شما به آن احتیاج دارد نام دامنه ی وبسایتتان است. یعنی در اولین قد برای ساخت وبسایت و پیش از شروع سئو وب سایت جدید شما باید نام مناسبی را برای دامنه تان انتخاب کنید که هم مختصر و مفید و معنادار باشد و هم در دسترس باشد و کسی قبل از شما آن دامنه را نخریده باشد تا بتوانید آن را خریداری کنید. انتخاب یک نام دامنه ی مناسب به شما کمک می کند که بتوانید ترافیک افراد بیشتری را به وبسایتتان بکشانید و در ادامه نیز اعتبار دامنه خود را افزایش دهید.
در انتخاب نام دامنه موارد زیر را در نظر داشته باشید:

  • در انتخاب نام دامنه از کلماتی استفاده کنید که مفهوم کسب و کار شما را برساند. برای مثال اگر کار شما مرتبط با سئوی سایت و ارائه مشاوره سئو است از نام هایی نظیر seotips یا seohacks.com استفاده کنید که مخاطب با دیدن نام دامنه پی به حرفه ی شما ببرد.
  • سعی کنید نام دامنه تان مختصر و مفید باشد. تجربه نشان داده است نام دامنه هایی که کمتر از ۱۵ کاراکتر هستند بیشتر در ذهن مخاطبان می ماند.
  • از قرار دادن عدد و سمبل ها در نام دامنه تان خودداری کنید چرا که هم مخاطبانتان را گیج می کنند و هم شبیه وبسایت های اسپم به نظر می رسید. از نام های ساده استفاده کنید.

سازگاری با نمایش در موبایل

همانطور که احتمالا بدانید؛ این روزها بیشتر ترافیک وبسایت ها از طریق موبایل وارد سایت ها می شوند. همین موضوع باعث شده است تا گوگل به سایت هایی که ظاهرشان را بر اساس نحوه ی نمایش در موبایل بهینه سازی کرده اند توجه ویژه ای کند و آن ها را خیلی راحتتر به جایگاه های بالایی برساند.

سئو وب سایت تازه تاسیس

از وردپرس استفاده کنید

سایت های وردپرسی همیشه چندین قدم از سایر قالب های اختصاصی جلوترند! شاید برایتان سوال باشد که چرا این حرف را میزنم؟ ببینید درست است که سایت های وردپرسی قابلیت های بسیار کمتری از قالب های اختصاصی دارند و شما شاید در این سایت ها خیلی دستتان بسته باشد اما در نظر داشته باشید که وردپرس یکی از ساده ترین قالب هایی است که برای ساخت سایت می توانید از آن استفاده کنید. شما برای ایجاد تغییرات کوچک لازم نیست حتما کد نویسی بلد باشید و به راحتی و با کمک افزونه های ورد پرس می توانید این کار را انجام دهید. از طرف دیگر قالب وردپرس دوستدار سئو است و خود به خود المان های وبسایت شما را بر اساس المان های سئو تنظیم می کند حتی اگر شما هیچ تلاشی برای آن نکرده باشید. پس به عبارتی میتوان گفت که سئو وب سایت جدید در صورت وردپرسی بودن آن کمی ساده تر است.

آنالیز رقبا

شاید بهترین کار پیش از شروع سئو وب سایت جدید این است که شما سایت های رقبایتان را به دقت بررسی کرده باشید و نقاط ضعف و قوت آن ها را استخراج کرده باشید. آنالیز سایت های رقبا به شما کمک می کند ایده های بسیار زیادی برای شروع وبسایتتان داشته باشید و ساختار سایت هدفمندتری را بچینید تا بتوانید سریعتر و راحت تر در نتایج گوگل بالا بیایید. بسیاری از سئوکاران این مرحله را غیر ضروری می دانند و به راحتی از آن رد می شوند. اما پس از مدتی که رتبه های آن ها در یک جا متوقف ماند و دیگر نتوانستند به گرد پای رقبایشان هم برسند آن موقع متوجه می شوند که چه اشتباه بزرگی کرده اند و چقدر بهتر بود که از همان ابتدا دل به کار می دادند و تکلیفشان را مشخص می کردند.

کلام پایانی

در این مقاله تلاش کردیم تا با اصلی ترین قدم های سئو وب سایت جدید یا تازه تاسیس آشنا شویم. در وهله ی اول با آوردن مثالی روشن و مفهومی شما را با اهمیت سئوی سایت تازه تاسیس آشنا کردیم و در ادامه مهمترین اقدامات لازم جهت بهینه سازی وبسایت را در شروع برایتان بیان کردیم. لازم به ذکر است که تیم حرفه ای جیمکس ادز خمواره در کنار شماست تا با ارایه ی مشاوره ی رایگان سئو شما را پیش و پس از راه اندازی وبسایتتان یاری کند.
پس اگر تازه تصمیم به ساخت وبسایت کسب و کار خود گرفته اید پیشنهاد من این است که بی گدار به آب نزنید و پیش از هر کاری ابتدا مشورتی با متخصصان سئوی ما داشته باشید.
امیدوارم که از خواندن مقاله لذت برده باشید.:)