زمان انتشار 29 اکتبر 2024

چگونه مشکل انتخاب URL کنونیکال توسط گوگل را حل کنیم؟

| زمان مطالعه: 3 دقیقه
چگونه مشکل انتخاب URL کنونیکال توسط گوگل را حل کنیم؟

گوگل در فرآیند انتخاب آدرس کانونیکال یا برگزیده، روش های مختلفی برای بهینه سازی ارائه می دهد. جان مولر، یکی از متخصصان سئو در گوگل، در پاسخ به سوالی درباره این موضوع در لینکدین توضیحاتی ارائه داده است که به کمک آن ها می توانید به گوگل کمک کنید تا URL درست را برای نمایش در نتایج جستجو انتخاب کند.

روش های مختلف تعیین URL کانونیکال

برای این که به گوگل نشان دهید کدام URL از نظر شما ارجحیت دارد، می توانید از سه روش زیر استفاده کنید:

  1. ریدایرکت کردن صفحات مشابه به URL برگزیده: این کار یک سیگنال قوی برای گوگل به حساب می آید و به موتور جستجو نشان می دهد که این URL باید انتخاب شود.
  2. استفاده از تگ rel=canonical در بخش <head> صفحه: این نیز سیگنال قوی ای برای گوگل محسوب می شود. در این روش، در قسمت <link> از کد HTML، این ویژگی را به عنوان صریح ترین انتخاب URL کانونیکال استفاده می کنید.
  3. درج URL در نقشه سایت: این روش یک سیگنال ضعیف تر است و تنها به گوگل می گوید که شما کدام URL را ترجیح می دهید.

تفاوت عناصر HTML و ویژگی ها

در مستندات گوگل و منابع معتبر HTML مانند MDN، توضیح داده شده که link یک عنصر HTML است، در حالی که rel=canonical یک ویژگی از این عنصر است. بنابراین، در استفاده از این ویژگی باید دقت کرد که به صورت دقیق به عنوان “ویژگی” تعریف شود و نه “تگ”.

فردی در لینکدین از جان مولر پرسید چرا برخی اوقات حتی با وجود URL های کانونیکال در نقشه سایت، باز هم پیغام “Duplicate without user-selected canonical” دریافت می شود. جان مولر توضیح داد که گوگل علاوه بر روش های استاندارد، از سیگنال های بیشتری نیز استفاده می کند تا URL کانونیکال را تعیین کند.

اهمیت لینک دهی داخلی

مولر تأکید کرد که لینک دهی داخلی می تواند به عنوان یک سیگنال قوی به گوگل نشان دهد که کدام URL از نظر شما ارجحیت دارد. او توصیه کرد که تمام لینک های داخلی به URL منتخب اشاره داشته باشند و ریدایرکت ها نیز به طور صحیح به URL کانونیکال برگردند.

نکات مهم در انتخاب URL کانونیکال

  1. بررسی لینک های داخلی: لینک های قدیمی که به صفحات نادرست اشاره می کنند، می توانند باعث شوند که گوگل URL دیگری را به عنوان کانونیکال انتخاب کند. همچنین ریدایرکت های زنجیره ای و نامناسب می توانند به مشکل دامن بزنند.
  2. چک کردن لینک های خارجی: لینک های خارجی به آدرس های نادرست نیز می توانند بر انتخاب URL کانونیکال توسط گوگل تأثیر بگذارند.
  3. افزایش لینک دهی داخلی به URL منتخب: اگر هیچ کدام از روش های قبلی به درستی کار نمی کنند، ممکن است افزایش لینک دهی داخلی به URL منتخب به گوگل کمک کند تا انتخاب بهتری داشته باشد.

در نهایت، اگر روش های استاندارد برای مشخص کردن URL کانونیکال کافی نیستند، ممکن است لازم باشد با استفاده از ابزارهای کرالینگ مانند Screaming Frog الگوهای لینک دهی داخلی و خارجی سایت خود را بررسی کنید و به کمک آن ها اطمینان حاصل کنید که گوگل انتخاب درستی در نمایش URL شما دارد

کپی لینک پست
مهشید عشوری

نظرات کاربران درباره پست 0 دیدگاه ثبت شده
نظرات خود را درباره این سرویس ثبت کنید

پرطرفدارترین مطالب این هفته

مشتریان شرکت تبلیغاتی جیمکس آشنا شوید

ChatGPT-4o قدرتی فراتر از نسل‌های پیشین | نسخه جدید چت جی پی تی 4
ChatGPT-4o قدرتی فراتر از نسل‌های پیشین | نسخه جدید چت جی پی تی 4

پس از گذشت چند ماه از آخرین آپدیت چت جی پی تی ۴ ، اکنون می توانیم شاهد آپدیت بهاری شرکت OpenAI به نام چت جی پی تی ۴o (ChatGPT 4o) باشیم. اگر فیلم Her را دیده باشید متوجه می شوید که...

رونمایی از قابلیت تماس و چت با ChatGPT در واتساپ
رونمایی از قابلیت تماس و چت با ChatGPT در واتساپ

حالا با گسترش دسترسی چت بات OpenAI ، امکان دریافت درخواست ها از واتساپ در این هوش مصنوعی فعال شده است. به این معنا که تمامی کاربران واتساپ میتوانند با استفاده از این...

کسب درآمد از یوتیوب شورت | آیا میتوان با ویدیو کوتاه در یوتیوب به درآمد رسید؟
کسب درآمد از یوتیوب شورت | آیا میتوان با ویدیو کوتاه در یوتیوب به درآمد رسید؟

اگر قصد کسب درآمد از یوتیوب را داشته باشید احتمالا این سوال ذهنتان را درگیر کرده است که آیا میتوان با ویدیوهای کوتاه هم به درآمدزایی رسید؟ حقیقت این است که طبق آپدیت...