زمان انتشار 24 سپتامبر 2024

سو استفاده از هوش مصنوعی برای ویدئو یوتیوب (جف گیرلینگ) دردسر ساز شد

| زمان مطالعه: 3 دقیقه
سو استفاده از هوش مصنوعی برای ویدئو یوتیوب (جف گیرلینگ) دردسر ساز شد

در یکی دیگر از موارد استفاده نادرست از هوش مصنوعی، این بار صدای یوتیوبر معروف “جف گیرلینگ” بدون رضایت او برای ویدیوهای آموزشی مورد استفاده قرار گرفته است. جف گیرلینگ که یک متخصص رزبری پای است، ادعا می کند که صدایش دزدیده شده و برای تبلیغ ویدیوهای آموزشی یک شرکت فناوری (که اکنون حذف شده اند) به کار رفته است.

روز گذشته، گیرلینگ ویدیوی کوتاه تری از حد معمول در کانال یوتیوب خود با عنوان “آن ها صدای من را با هوش مصنوعی دزدیدند” منتشر کرد. در این ویدیو، او کلیپی از یکی از ویدیوهای آموزشی منتشر شده در کانال Elecrow را پخش می کند که صدایی تقریباً مشابه صدای خودش در آن استفاده شده است.

گیرلینگ اشاره می کند که چون او در گذشته درباره برخی از موضوعاتی که در ویدیوهای Elecrow پوشش داده شده اند صحبت کرده است، طبیعی است که مردم فرض کنند او با این شرکت همکاری داشته و این ویدیوها را خودش صداگذاری کرده است. حتی او قبلاً محصولات این شرکت را بررسی کرده و چند سال پیش یک بررسی از CrowPi 2 منتشر کرده بود. گیرلینگ تأکید می کند که در گذشته رابطه بدی با Elecrow نداشته است.

احتمال زیادی وجود دارد که صدای مورد استفاده در ویدیوهای Elecrow از طریق یک ابزار تولید صدای هوش مصنوعی و با استفاده از محتوای خود گیرلینگ ساخته شده باشد. نتیجه نهایی این فرآیند صدایی بسیار شبیه به صدای او بوده که در مجموعه ای از ویدیوهای آموزشی مورد استفاده قرار گرفته است. با این حال، هیچ مدرکی برای اثبات این ادعا وجود ندارد.

گیرلینگ می گوید که مطمئن نیست چگونه با این مسئله برخورد کند، چرا که هنوز هیچ سابقه قانونی مشخصی برای شبیه سازی صدا بدون مجوز وجود ندارد، هرچند که جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده، پیش تر خواستار ممنوعیت این عمل شده بود. البته در زمینه عدم استفاده از صدای یک فرد در کارهای تجاری بدون رضایت او، سابقه ای قانونی وجود دارد. برای مثال، در پرونده “بِت میدلر علیه شرکت فورد موتور” که در دهه ۱۹۸۰ رخ داد، از یک صداپیشه برای تقلید صدای این بازیگر و خواننده در تبلیغات فورد استفاده شده بود، بدون اینکه رضایت او گرفته شود.

استفاده بدون اجازه از صدای افراد، به ویژه با ابزارهای هوش مصنوعی، موضوعی حساس و پیچیده است که احتمالاً در آینده نزدیک نیاز به قوانین و مقررات بیشتری خواهد داشت تا از سوءاستفاده های مشابه جلوگیری شود. برای خواند اخبار بیشتر به سایت جی مکس مراجعه کنید.

 

کپی لینک پست
مهشید عشوری

نظرات کاربران درباره پست 0 دیدگاه ثبت شده
نظرات خود را درباره این سرویس ثبت کنید

پرطرفدارترین مطالب این هفته

مشتریان شرکت تبلیغاتی جیمکس آشنا شوید

ChatGPT-4o قدرتی فراتر از نسل‌های پیشین | نسخه جدید چت جی پی تی 4
ChatGPT-4o قدرتی فراتر از نسل‌های پیشین | نسخه جدید چت جی پی تی 4

پس از گذشت چند ماه از آخرین آپدیت چت جی پی تی ۴ ، اکنون می توانیم شاهد آپدیت بهاری شرکت OpenAI به نام چت جی پی تی ۴o (ChatGPT 4o) باشیم. اگر فیلم Her را دیده باشید متوجه می شوید که...

رونمایی از قابلیت تماس و چت با ChatGPT در واتساپ
رونمایی از قابلیت تماس و چت با ChatGPT در واتساپ

حالا با گسترش دسترسی چت بات OpenAI ، امکان دریافت درخواست ها از واتساپ در این هوش مصنوعی فعال شده است. به این معنا که تمامی کاربران واتساپ میتوانند با استفاده از این...

کسب درآمد از یوتیوب شورت | آیا میتوان با ویدیو کوتاه در یوتیوب به درآمد رسید؟
کسب درآمد از یوتیوب شورت | آیا میتوان با ویدیو کوتاه در یوتیوب به درآمد رسید؟

اگر قصد کسب درآمد از یوتیوب را داشته باشید احتمالا این سوال ذهنتان را درگیر کرده است که آیا میتوان با ویدیوهای کوتاه هم به درآمدزایی رسید؟ حقیقت این است که طبق آپدیت...