دورهمی بزرگ برند ریزر (Razer) با اسپانسرینگ جیمکس یوتیوب در تاریخ 12 تیر ماه 1403، در هتل پارسیان انقلاب تهران برگزار شد. جمعی از محبوب ترین و شناخته شده ترین گیمرها و یوتیوبرهای ایران در این رویداد حضور یافتند که از جمله آن ها می توان به پوریا وست، احسان میرزاد، حمید اسکورپیون، میلاد فرست، نریمان کیوپید، یلان، اشکان شادکامی، مسعود تقی پور، حسن پاجانی، فرهاد رپتور و عمو تئوری اشاره کرد. درضمن رسانه های بزرگی همچون زومیت، زومجی، ویجیاتو و گیموشن آرت نیز در این مراسم حضور داشتند و حال و هوای رویداد ریزر را جذاب تر کردند.
خلاصه ای از دورهمی Razer
این رویداد به عنوان یکی از بزرگترین ایونت های گیمینگ، اسپانسرهای مختلفی داشت که ، برند فایر پاور یکی از آن ها بود و توسط جیمکس ادز به عنوان حامی و عهده دار پذیرایی از شرکت کنندگان ایونت گیمینگ ریزر انتخاب شده بود. بعد از پذیرایی مهمانان با نوشیدنی های انرژی زای فایر پاور که با استقبال گرمی هم مواجه شد، نوبت به رود شو (Roadshow) محصولات Razer رسید که در طی آن شرکت کنندگان امکان استفاده و تست محصولات برند ریزر را داشتند.
در ادامه ایونت گیمینگ، ما میزبان کازپلیر های مربوط به دنیای گیم بودیم که با ورود جنجالی و پرهیجان خود شور و شوق بیشتری به فضا بخشیدند.
بعد از برگزاری تورنومنت فیفا بین چندی از مهمانان و اهدا جوایز به برنده، نوبت به سخنرانی ها و صحبت های مربوط به مراسم، با مجری گری سپهر ترابی، رسید. جناب آقای آرمان باباگل مدیرعامل مجموعه جیمکس یوتیوب نیز به عنوان چهره این مجموعه، که یکی از اسپانسرهای رویداد بود سخنرانی مختصری با محوریت گیم و کسب درآمد از یوتیوب داشتند که در آن به اهمیت دنیای گیم و گیمینگ در دنیای امروز پرداختند. به باور ایشان، این روزها گیمرها نقش پررنگی در برندینگ و بازارهای جهانی دارند و رسیدن به یک درآمد بالا از علاقه های شخصی مانند گیم، دیگر یک رویای کودکانه نیست.
بخش بعد مراسم مربوط به قرعه کشی جوایز ارزنده این دورهمی می شد که شامل یک دستگاه PS5 و Xbox دیجیتال و دو کنترلر پلی استیشن و دوربین گوپرو(gopro) بود. البته که جوایز بیشتری از سوی برندهای برگزارکننده مراسم برای مهمانان در نظر گرفته شده بودند و موارد ذکر شده تنها جوایزی است که از سوی مجموعه جیمکس یوتیوب به برندگان قرعه کشی دورهمی ریزر اهدا شد. اتفاق جالب و قابل توجهی که در هنگام قرعه کشی رخ داد برد PS5 توسط جناب آقای میثم خلیل زاده، سردبیر رسانه شناخته شده زومجی بود که به عقیده خودش به عنوان یک شخص اهل رسانه، چندان امیدی به برد نداشته است!
گیمر بودن دیگر وقت تلف کردن نیست!
جناب آقای آرمان باباگل در صحبت های خود به تغییر و تحول دیدگاه مردم نسبت به گیم و گیمر بودن اشاره کردند. شاید در گذشته بازی کردن با کامپیوتر تنها یک وقت گذرانی یا حتی اتلاف وقت به نظر می رسید! اما حالا نه تنها گیمر بودن به عنوان یک شغل شناخته می شود، بلکه جامعه گیمرها تبدیل به یک بخش جدی از دنیای برندینگ نیز شده است! کافی است کمی برنامه ریزی و تعهد داشته باشید تا به درآمد بالای دلاری از یوتیوب برسید. همانطور که جناب آقای باباگل اشاره کردند، اگر محتوای کانال یوتیوب خود را به جامعه فارسی زبان محدود نکنید، پتانسیل دیده شدن در سطح جهان را خواهید داشت و این به معنای درآمد بالای ۱۰،۰۰۰ دلار خواهد بود!
چند نکته جالب!
- یوتیوبرهای زیادی در سرتاسر کشور وجود دارند که درآمد کانال یوتیوب آن ها به میلیاردها تومان میرسد!
- بیشترین درآمد از یوتیوب بین یوتیوبرهای ایرانی، مربوط به یک کانال گیم است که به طور میانگین بین 200 تا 300 هزار دلار در ماه درآمد دارد!
- پردرآمدترین کانال یوتیوب ایران متعلق به یک جوان 21 ساله است!