یکی از ستون های مهم سئو که سبب افزایش اعتبار دامنه وب سایت شما یا مشتری شما میشود، تعداد و قدرت بک لینک های آن است. یعنی اینکه چه میزان از سایت های دیگر، مطالب شما را ارزشمند شمرده اند و خوانندگان مطالب خود را به شما ارجاع داده اند. انتشار رپورتاژ آگهی یکی از روش های گرفتن بک لینک برای وب سایت هایی است که اعتبار دامنه پایینی دارند و به منظور افزایش رتبه در گوگل و بهبود سئو خود نیاز به بک لینک های بیشتری دارند. اما چطور باید بهترین سایت را برای انتشار رپورتاژ آگهی خود پیدا کنیم؟ چه مواردی را باید در این مسیر در نظر بگیریم تا مطمئن باشیم رپورتاژ ما نتیجه بخش خواهد بود؟ در این مطلب همراه ما باشید تا پاسخ سوالات خود را بگیرید.

از کجا سایت مناسب برای انتشار رپورتاژ پیدا کنیم؟

فرض کنیم که شما تمام نکات رپورتاژ نویسی را رعایت کردید و حالا یک رپورتاژ کامل و عالی برای وب سایت خود آماده کرده اید. حالا قدم بعدی این است که یک وب سایت را برای انتشار این رپورتاژ آگهی انتخاب کنید. اما از کجا همچین سایتی پیدا کنید؟ قاعدتا این امکان وجود ندارد که در تمامی وب سایت های موجود بگردید و در بین آن ها موردی را پیدا کنید که اصلا امکان منتشر کردن رپورتاژ را داشته باشد! در ضمن شما برای انتخاب وب سایت مناسب برای انتشار رپورتاژ خود نیاز دارید که یک سری اطلاعات را درمورد آن وب سایت میزبان بدانید.

خبر خوب این است که یک وبسایت کامل و جامع وجود دارد که میتوانید وبسایت هایی که امکان انتشار رپورتاژ آگهی را دارند در آن پیدا کنید. triboon به شما این امکان را میدهد که در میان دنیایی از وب سایت های میزبان، بهترین انتخاب را برای خود داشته باشید. در این وب سایت میتوانید حوزه کسب و کار وب سایت خود را مشخص کنید تا موارد مربوط به حوزه فعالیت خودتان را پیدا کنید. همچنین تمامی اطلاعات لازم درمورد قدرت دامنه وب سایت میزبان ، امتیاز اسپم آن و قیمت و شرایط انتشار رپورتاژ آگهی مشاهده کنید.

انتشار رپورتاژ آگهی

وب سایت منتشر کننده رپورتاژ باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟

برای انتخاب بهترین وب سایت باید موارد زیر را در نظر بگیرید:

  • قدرت دامنه: اعتبار یا قدرت دامنه وب سایت خود را در نظر داشته باشید و وب سایتی را انتخاب کنید که قدرت دامنه بیشتری از سایت خود شما داشته باشد. قاعدتا بهتر است که یک سایت قوی تر از خودتان، شما را به افراد مختلف معرفی کند.
  • ترافیک سایت: سایتی را برای انتشار رپورتاژ آگهی انتخاب کنید که ترافیک ارگانیک بالایی داشته باشد. اگر ترافیک و بازدید سایت کم باشد، انتشار رپورتاژ در آن چه سودی برای شما خواهد داشت؟ اگر سوالتان این است که چطور میزان بازدید ترافیک سایت را بررسی کنید، پیشنهاد ما SimilarWeb است که تخمین خوبی از تعداد بازدید و منابع ترافیکی یک وبسایت به شما میدهد.
  • اسپم اسکور: اسپم اسکور هرچه کمتر باشد بهتر است. حتی اگر بتوانید سایتی را انتخاب کنید که اسپم اسکوری کمتر از 3 داشته باشد بسیار عالی خواهد بود. اسپم اسکور بالا اصلا خوب نیست و وب سایتی که این شرایط را دارد را به هیچ عنوان انتخاب نکنید.
  • موضوع سایت: تلاش کنید تا گزینه ای را انتخاب کنید که بیشترین ارتباط موضوعی را با وب سایت و کسب و کار خودتان داشته باشد. حقیقت این است که گوگل نباید بفهمد شما برای انتشار این آگهی هزینه ای پرداخت کرده اید و درواقع آن وبسایت میزبان خودش شما را مرجع مناسبی شمرده و به افراد معرفی کرده است. به همین دلیل برای طبیعی تر شدن این فرایند باید یک وب سایت مرتبط با فعالیت خودتان انتخاب کنید. منطقی باشید؛ چرا یک وبسایت قالیشویی باید درمورد سایتی که مربوط به تکنولوژی و تلفن همراه است رپورتاژ آگهی منتشر کند؟!
  • قیمت: مشخصا قیمت متناسب با بودجه شما و میزان ترافیک و بازخورد وب سایت یک عامل مهم در تصمیم گیری شما خواهد بود.
  • محل انتشار: شرایط وب سایت های میزبان درمورد محل انتشار رپورتاژ آگهی در وبسایت تریبون نوشته شده است. برخی از آن ها رپورتاژ را در ساید بار منتشر میکنند و برخی دیگر در صفحه اصلی. بعضی هم خدمات ویژه تری ارائه میدهند. مثلا رپورتاژ را در محل های مختلفی منتشر میکنند. شما باید متناسب با هدف خودتان بهترین وب سایت را انتخاب کنید.

بهترین سایت رپورتاژ

قبل از انتشار رپورتاژ آگهی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟

بعد از اینکه سایت میزبان خود را انتخاب کردید (یا حتی قبل از آن! ) باید به یک سری نکات توجه کنید تا در فرایند انتشار رپورتاژ دچار مشکل نشوید. اگر این موارد را رعایت نکنید ممکن از انتشار رپورتاژ شما با مشکل موجه شود و در زمان مد نظرتان منتشر نشود. حتی ممکن است رپورتاژتان به دلایلی بازخورد مناسب را نگیرد.

بررسی لحن مطالب وبسایت میزبان

همانطور که گفتیم رپورتاژ شما نباید تبلیغاتی بودن خود را فریاد بزند و باید به نحوی در بین دیگر مطالب و وبلاگ های وب سایت میزبان محو شود و به نوعی همرنگ جماعت باشد. در غیر این صورت گوگل متوجه میشود که برای انتشار این مطلب هزینه پرداخت شده و شما را جریمه خواهد کرد. حتی ممکن است وب سایت میزبان خودش به این دلیل رپورتاژ آگهی شما را رد کند! پس قبل از هرچیزی بهتر است تعدادی از مطالب آن سایت را بخوانید و با لحن مطالب آن آشنا شوید و سپس سعی کنید متن رپورتاژ خود را مشابه آن بنویسید تا طبیعی به نظر برسد.

شرایط وبسایت

غیر از میزان بازدید و اعتبار دامنه وب سایت موارد دیگری نیز هستند که باید در نظر بگیرید. این شرایط شامل مواردی مثل:

  • تعداد لینک های فالو و نوفالو: هر سایتی تعداد لینک ها و دامنه هایی که میتوانید در رپورتاژ آگهی خود به آن ها لینک دهید را مشخص کرده اند که بهتر است برای جلوگیری از مشکلات احتمالی حتما این موارد را رعایت کنید.
  • شروط تصویر: تعداد و ابعاد عکس ها نیز به دلیل تناسب با دیگر مطالب وب سایت یا مسائل فنی خواهد بود که اگر شرایط خاصی درمورد آن ها ذکر شده بود باید آن را رعایت کنید. اگر تعداد عکس هایی که سایت میزبان قبول میکند برای رپورتاژ آگهی شما مناسب نیست شاید بهتر باشد یک سایت دیگر را برای رپورتاژ آگهی خود انتخاب کنید.
  • تعداد کلمات: برخی وب سایت ها امکان انتشار مطالبی که بیش از یه حدی طولانی باشند را ندارند به همین دلیل باید حتما به این موضوع توجه کنید و مطالب خود را در همان محدوده مشخص شده توسط وب سایت میزبان جمع بندی کنید.
  • زمان انتشار رپورتاژ: از نظر زمان نیز، برخی وب سایت ها در روزهای خاصی مثل تعطیلات امکان انتشار رپورتاژ ندارند که باید حتما این مورد را در نظر بگیرید.
  • قوانین رسانه: تعدادی از سایت ها شرایط خاصی درمورد موضوعات رپورتاژ دارند که باید قبل از انتخاب آن ها را مطالعه کنید تا خلاف موضوع رپورتاژ شما نباشند.

رپورتاژ در سئو

مخاطبان سایت

اگر سایتی که با کسب و کار شما انطباق کامل داشت را پیدا نکردید و مجبور شدید رپورتاژ آگهی را در یک سایت که ارتباط موضوعی کمتری دارد منتشر کنید، حتما نوع مخاطبان را در نظر بگیرید و مطلب خود را متناسب با آن ها بنویسید. قطعا نوشتن یک مطلب برای افراد متخصص و حرفه ای متفاوت از مطلبی است که برای عموم افراد که هیچ دانشی درمورد کار شما ندارد میباشد.

سخن پایانی

در این مطلب تلاش کردیم مهمترین نکات برای انتخاب یک سایت به جهت انتشار رپورتاژ آگهی را به شما معرفی کنیم تا سئو سایت خود را با بک لینک های قوی و مناسب بهبود دهید. توصیه میشود که حتما این موارد را رعایت کنید تا بهترین بازخورد و نتیجه را از ریپورتاژ بگیرید و بودجه خود را هدر نداده باشید.

 

بیشتر بخوانید:

چطور رپورتاژ بنویسیم؟

نکات مهم در رپورتاژنویسی

مقایسه بینگ ادز و گوگل ادز